Basiclabel Huis in Experience Center De Eekhoorn

Binnenkort opent het nieuwe Experience Center van De Eekhoorn Dutch Furniture. In het Experience Center komt een Basiclabel Huis, vtwonen stijlstudios en twee huizen van de merken WOOOD en BePureHome. Houd instagram.com/deeekhoorn in de gaten over de opening en meer informatie over het Basiclabel Huis in het Experience Center. 
 
Basiclabel Hoorn
Onze vestiging aan de Gedempte Turfhaven in de binnenstad van Hoorn blijft gewoon open. Ingrid Tol, Formule Manager Basiclabel: “Het Basiclabel Huis in het Experience Center is een aanvulling op de winkel. In onze winkel bieden wij een divers assortiment aan dat bestaat uit verschillende merken met een sterk Basiclabel DNA. Wij zorgen voor een unieke sfeerbeleving. Ik volg de trends en maak een selectie van de merken die een plekje krijgen in de winkel. Ik houd rekening met de wensen van de Basiclabel consument. De collectie banken en meubels wordt daarom aangevuld met kleine meubels en accessoires die direct mee naar huis genomen kunnen worden. Cadeautjes worden leuk ingepakt en de winkel wordt vaak gerestyled. Er is elke week wel iets anders te zien!”

Welkom
Je blijft dus van harte welkom bij Basiclabel aan de Gedempte Turfhaven en hopelijk ontvangen wij je ook zeer binnenkort op het adres van de nieuwe locatie:

Basiclabel Huis in De Eekhoorn Experience Center
Jan Tinbergenweg 1 | 1689 ZV Hoorn

Tot ziens!