Group 7 bl-logo bl_thuis-logo Artboard icon

Basiclabel Loft

Basiclabel Loft zit in een van de mooiste monumentale panden van Hoorn op de Veemarkt 19. Het is ingericht met veelal unieke meubels gecombineerd met industriële producten, stoere banken en een selectie van onze bekende meubel- en accessoirescollectie.

De wereld van Loft is een belevenis; de grove houten balken, hoge plafonds en ruwe bakstenen wanden vormen een prachtige achtergrond voor de unieke pure stijl van de meubelen en accessoires die je bij Basiclabel Loft kunt vinden. Naast de vele unieke producten kun je bij Loft o.a. de merken BePureHome, Dutchbone en Lifestyle vinden.

Loft moet je ervaren, dus kom gezellig langs! Wij helpen je graag met het vinden van de juiste meubels en/of accessoires om van jouw huis ook een uniek thuis te maken.

Basiclabel Loft is te vinden op de Veemarkt 19 in Hoorn en is iedere woensdag, donderdag en vrijdag van 9.30 tot 17.30 geopend en op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Ook op koopzondagen is Loft van 12.00 tot 17.00 uur geopend. Let op: Ivm het coronavirus is Loft alleen op vrijdag en zaterdag van 9.30 - 17.00 geopend op afspraak, klik hier voor meer informatie