bl-logo

Commodes

Basiclabel heeft een mooie collectie commodes. Want ook voor de nieuwste leden van het gezin wil je natuurlijk een schitterende kinderkamer creëren. Zeker in de eerste levensjaren van een kindje brengt hij of zij veel tijd door in de kinderkamer en op de commode. Onze commodes staan prachtig in elke baby- en kinderkamer door het prachtige design, goede afwerking en fijne structuur van het hout.  Lees verder

Mix en Match

Onze collectie commodes zijn van het Nederlandse WOOOD. Deze specialist in houten meubels heeft een schitterende baby- en kinderkamer collectie gemaakt voor kinderen en baby’s: WOOOD New Life. De commodes uit de collectie hebben een stevig en stoer uiterlijk en passen zowel bij een jongens- als meisjeskamer. De commode is gemaakt van grenen en daarna afgewerkt in de kleuren betongrijs, grijs geborsteld grenen, geborsteld wit en wit grenen. De commodes hebben drie royale lades waar je alle belangrijke babyspulletjes in kwijt kan. Er is voldoende ruimte voor alle luiers, babydoekjes en rompertjes. De lades zijn voorzien van twee houten grepen en self-close ladegeleiders. Dit is erg handig voor de kleintjes want zo komen de handjes en voetjes niet per ongeluk tussen de kades.

De commodes passen qua kleur en design niet alleen bij elkaar, maar ook bij de andere meubels uit de New Life collectie. Zo zijn er ook bijpassende kledingkasten en ledikanten om de kinderkamer volledig aan te kleden. Door te werken met rustige tinten en gelijke vormen ontstaat er een fijne en rustige sfeer in de kinderkamer, precies wat de baby nodig heeft om lekker te kunnen slapen en helemaal tot rust te komen.

Heb je de ideale commode gevonden, koop deze dan gemakkelijk en snel online bij Basiclabel. We hebben veel van onze commodes op voorraad, waardoor we snel en goed kunnen leveren. Daarnaast is verzending in Nederland helemaal gratis!

Sorteer op:
Toon als:
Sorteer op:
Kasten
  • Toon meer (5) Toon minder
Merken
Prijs
Materiaal
Kleuren
image with artdirection image with artdirection

WOOOD New Life commode wit geborsteld grenen

Mix en Match met de meubels van de nieuwe baby collectie New Life. De commodes en ledikanten New Life hebben een stevig en stoer uiterlijk. Deze commode is gemaakt van geborsteld, FSC gecertificeerd, grenenhout en gespoten in de kleur wit. De drie royale lades zijn voorzien van twee houten grepen en self-close ladegeleiders. Met de collectie New Life stel je jouw eigen droomkamer zelf samen. De 4 commodes en 4 ledikanten zijn verkrijgbaar in de kleuren: geborsteld betongrijs, geborsteld staalgrijs, geborsteld wit en wit zonder geborstelde afwerking. Deze kunnen allemaal gecombineerd worden met elkaar en onze leukste kasten, bijvoorbeeld de witte kast Joep, de kast Klaas in staalgrijs, een metalen Lockerkast, de opberger Connect of ruimtewinnende schuifdeurkast Jelle. Voor inspiratie is op de homepage onder MEDIA de brochure New Life online te bekijken. GEBORSTELD HOUT Dit meubel is gemaakt van geborsteld hout. De nerven en noesten worden door het borstelen geaccentueerd waardoor het hout een doorleefde uitstraling krijgt. Door deze bewerking kunnen oneffenheden, kleine scheurtjes en noesten extra zichtbaar zijn. Dit zijn kenmerken van het doorleefde hout. Ieder exemplaar is hierdoor uniek! Dit artikel wordt geleverd als bouwpakket met een duidelijke montagehandleiding. In bijgevoegde sfeerafbeelding staan het ledikant en de commode in de kleur wit met geborstelde afwerking en deze zijn gecombineerd met de kast Klaas in het staalgrijs.

Meer informatie
299,00

Levertijd: Direct leverbaar - levering op afspraak

Gratis bezorgd in NL
  • Levertijd: Direct leverbaar - levering op afspraak
image with artdirection image with artdirection

WOOOD New Life commode staalgrijs geborsteld grenen

Mix en Match met de meubels van de nieuwe baby collectie New Life. De commodes en ledikanten New Life hebben een stevig en stoer uiterlijk. Deze commode is gemaakt van geborsteld, FSC gecertificeerd, grenenhout en gespoten in de kleur staalgrijs. De drie royale lades zijn voorzien van twee houten grepen en self-close ladegeleiders. Met de collectie New Life stel je jouw eigen droomkamer zelf samen. De 4 commodes en 4 ledikanten zijn verkrijgbaar in de kleuren: geborsteld betongrijs, geborsteld staalgrijs, geborsteld wit en wit zonder geborstelde afwerking. Deze kunnen allemaal gecombineerd worden met elkaar en onze leukste kasten, bijvoorbeeld de witte kast Joep, de kast Klaas in staalgrijs, een metalen Lockerkast, de opberger Connect of ruimtewinnende schuifdeurkast Jelle. Voor inspiratie is op de homepage onder MEDIA de brochure New Life online te bekijken. GEBORSTELD HOUT Dit meubel is gemaakt van geborsteld hout. De nerven en noesten worden door het borstelen geaccentueerd waardoor het hout een doorleefde uitstraling krijgt. Door deze bewerking kunnen oneffenheden, kleine scheurtjes en noesten extra zichtbaar zijn. Dit zijn kenmerken van het doorleefde hout. Ieder exemplaar is hierdoor uniek! Dit artikel wordt geleverd als bouwpakket met een duidelijke montagehandleiding. In bijgevoegde sfeerafbeelding staan het ledikant in de kleur staalgrijs, de commode in staalgrijs en de kast Kluis in het staalgrijs getoond.

Meer informatie
299,00

Levertijd: 2 weken - levering op afspraak

Gratis bezorgd in NL
  • Levertijd: 2 weken - levering op afspraak
image with artdirection image with artdirection

WOOOD New Life commode betongrijs geborsteld grenen

Mix en Match met de meubels van de nieuwe baby collectie New Life. De commodes en ledikanten New Life hebben een stevig en stoer uiterlijk. Deze commode is gemaakt van geborsteld, FSC gecertificeerd, grenenhout en gespoten in de kleur betongrijs. De drie royale lades zijn voorzien van twee houten grepen en self-close ladegeleiders. Met de collectie New Life stel je jouw eigen droomkamer zelf samen. De 4 commodes en 4 ledikanten zijn verkrijgbaar in de kleuren: geborsteld betongrijs, geborsteld staalgrijs, geborsteld wit en wit zonder geborstelde afwerking. Deze kunnen allemaal gecombineerd worden met elkaar en onze leukste kasten, bijvoorbeeld de witte kast Joep, de kast Klaas in staalgrijs, een metalen Lockerkast, de opberger Connect of ruimtewinnende schuifdeurkast Jelle. Voor inspiratie is op de homepage onder MEDIA de brochure New Life online te bekijken. GEBORSTELD HOUT Dit meubel is gemaakt van geborsteld hout. De nerven en noesten worden door het borstelen geaccentueerd waardoor het hout een doorleefde uitstraling krijgt. Door deze bewerking kunnen oneffenheden, kleine scheurtjes en noesten extra zichtbaar zijn. Dit zijn kenmerken van het doorleefde hout. Ieder exemplaar is hierdoor uniek! Dit artikel wordt geleverd als bouwpakket met een duidelijke montagehandleiding.

Meer informatie
299,00

Levertijd: Direct leverbaar - levering op afspraak

Gratis bezorgd in NL
  • Levertijd: Direct leverbaar - levering op afspraak