bl-logo bl_thuis-logo

Nicolas Vahé verkoopt letterlijk alles voor in de keuken. Je vind hier lekkernijen als pasta pakketten, olies, chocolade en specerijen. Maar met al dit lekkers houdt het niet op. Nicolas Vahé heeft ook schitterende keukenaccessoires om van de ingrediënten een heerlijke maaltijd te maken. Lees verder

Nicolas Vahé

Nicolas Vahé verkoopt letterlijk alles voor in de keuken. Je vind hier lekkernijen als pasta pakketten, olies, chocolade en specerijen. Maar met al dit lekkers houdt het niet op. Nicolas Vahé heeft ook schitterende keukenaccessoires om van de ingrediënten een heerlijke maaltijd te maken. 

Franse gastronomie met een vleugje Scandinavië

Met de achtergrond van een chef, chocolatier en banketbakker begon Nicolas Vahé in 2005 het gelijknamige merk. Het merk Nicolas Vahé is de uitkomst van een levenslange passie voor buitengewoon eten. Het merk heeft een ruim assortiment aan delicatesse, smakelijke dranken en keukenaccessoires. Alle producten zijn gebaseerd op de filosofie van liefde voor eten en hoge kwaliteit producten. De inspiratie voor de recepten haalt Nicolas Vahé uit Franse tradities, maar dan met verrassende ingrediënten en een Scandinavische twist. 

Nicolas Vahé streeft er altijd naar om een verrassende ervaring te creëren met smaken en ingrediënten combinaties op manieren die je nergens anders vind. Hij wil dat de producten mensen verrassen en inspireren, ze laten zien dat goed eten helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Deze filosofie zie je bijvoorbeeld terug in het pakket spicy Vinaigrette. Met dit pakket weet hij feilloos de traditionele en moderne keuken met elkaar te verbinden, waardoor je zelf met het gebruik van het pakket eenvoudig een overheerlijke maaltijd neer kan zetten. Ook aan het bereiden en serveren van je persoonlijke sterrenmaaltijd heeft Nicolas Vahé gedacht. Met het pakket Kichen Tools van natuurlijke materialen kook je als in een Michelin restaurant!

Heb je het perfecte product van Nicolas Vahé gevonden, koop deze dan gemakkelijk en snel online bij Basiclabel. We hebben veel producten van Nicolas Vahé op voorraad, waardoor we snel en goed kunnen leveren. Daarnaast is verzending in Nederland helemaal gratis!

Sorteer op:
Toon als:
Sorteer op:
Shop
  • Toon meer (6) Toon minder
Merken
  • Toon meer (10) Toon minder
Prijs