Loft is jarig!

Loft is jarig!

Hoera, Basiclabel Loft is 5 jaar geworden! Dit vieren wij met acties in de winkel!!!

Basiclabel Loft, onze vestiging in Hoorn bestaat 5 jaar. Ken je ons alleen van de online shop, dan mis je echt iets! Interieur liefhebbers in de omgeving van Hoorn zijn allemaal wel bekend met onze fysieke winkels in de historische stad. Vaak genoeg krijgen wij opmerkingen van consumenten die wel in Loft zouden willen wonen. Loft is namelijk gevestigd in een monumentaal pand op de Veemarkt in Hoorn. Het is een voormalig Claraklooster uit 1467, het pand is voorzien van oude houten balken, hoge plafonds en oude bakstenen muren. Het is een prachtige locatie waarvan de stijl heel goed past bij onze meubelen en accessoires. Zeker een bezoekje waard, ook voor mensen buiten Noord Holland. 

Onze twee winkels liggen op loopafstand van elkaar, als je in Hoorn bent moet je zeker beide winkels bezoeken om het Basiclabel concept echt te beleven. Wij creëren een huiselijke sfeer met onze betaalbare collectie. 

In Loft worden vooral unieke en vintage producten gepresenteerd die vaak niet online verkrijgbaar zijn. Ook kun je de collectie aan banken goed bekijken en testen omdat veel van onze banken hier staan gepresenteerd. Daarnaast slaag je er zeker voor prachtige kussens en ‘one of a kind’ producten. Ons inkoopteam shopt deze artikelen op markten en beurzen. Zij doen veel inspiratie op in het buitenland, maar halen hun inspiratie ook uit bijzondere locaties (of uit andere branches) in Nederland. Mix & match industrieel met vintage, of romantisch met stoer. Het kan allemaal, als je maar een persoonlijke touch toevoegt ;-) 

Voor interieuradvies ben je bij Loft zeker aan het juiste adres. Het team denkt graag met je mee en neemt er ook de tijd voor. Voor een echt persoonlijk advies die aan jouw smaak en wensen voldoet, kun je het beste je tekeningen, kleuren en stoffen meenemen naar de winkel. Onze medewerkers hebben verstand van de materialen en producten zodat zij ook kunnen adviseren bij het gebruik / onderhoud van de artikelen. Jou helpen met een droominrichting, dat is natuurlijk het leukste om te doen! 

Omdat wij ons 5-jarig bestaan graag met jullie vieren hebben wij alleen in de winkel LOFT van 14 t/m 17 november leuke acties. Het is natuurlijk ook feestelijk aangekleed met ballonnen en slingers, dus we zien je graag verschijnen! 

Loft binnen

Loft winkel