Shoppen op afspraak

Shoppen op afspraak

Basiclabel Hoorn geopend op afspraak! Bekijk de nieuwste collectie, doe inspiratie op en shop accessoires. Voor advies- en styling-tips kun je terecht bij onze styliste. Maak een afspraak via deze link op de gewenste datum en het gewenste tijdvak. Let op: de afspraak is voor 1 persoon. Wil je graag met z'n tweeën komen? Boek dan nog een afspraak in hetzelfde tijdsvak. Ook het Basiclabel Huis in De Eekhoorn Experience Center is geopend op afspraak, een afspraak maken kan via deze link.   

> Van maandag t/m zaterdag: shop je uitsluitend op afspraak in Basiclabel Hoorn;
> Kom alleen, of boek nog een afspraak in hetzelfde tijdsvak;
> De afspraak duurt maximaal 30 minuten;
> Draag een mondkapje.

Wij vinden het erg fijn om jullie te mogen ontvangen in deze bijzondere tijd. Maak daarom een afspraak via deze link. Het is ook mogelijk om telefonisch 088-2290150 of per e-mail hoorn@basiclabel.nl een afspraak te maken, er wordt dan door onze medewerker gekeken naar de mogelijkheden in de agenda. 

In de winkel hanteren wij de richtlijnen van het RIVM. Het dragen van een mondkapje is verplicht. Kom alleen, de afspraak duurt maximaal 30 minuten. We vragen je de coronamaatregelen in acht te nemen: 1,5 meter afstand bewaren, niet komen als je verkouden bent en de aanwijzingen van ons personeel op te volgen.