Verhuissale LOFT

Verhuissale LOFT

De officiële sluitingsdatum van onze winkel Loft, gevestigd aan de Veemarkt in Hoorn, is 21 juni 2020. Alleen vrijdag 19 en zaterdag 20 juni kun je nog komen shoppen! Misschien zit er een pareltje voor je tussen met hoge korting die je direct mee naar huis mag nemen! Zien we je aanstaande vrijdag of zaterdag tussen 09:30 - 17:00 uur? 

Om de RIVM maatregelen te kunnen handhaven kan het zijn dat je even moet wachten bij de deur i.v.m. drukte. Maak bij voorkeur een afspraak via 088-2290100 en kom alleen of maximaal met 2 personen. 

Basiclabel Loft wordt onderdeel van het nieuwe Experience Center van De Eekhoorn Dutch Furniture. We werken al ruim 2 jaar aan het nieuwe Experience Center waar je na de zomer de collecties van de merken WOOOD, BePureHome, vtwonen en Basiclabel in verschillende stijlstudio’s kunt bekijken en direct kunt bestellen. Houd instagram.com/deeekhoorn in de gaten over de opening en meer informatie over het Experience Center.
 
Afscheid van monumentaal pand
Met veel plezier heeft het team van Basiclabel Loft consumenten de afgelopen jaren geïnspireerd op het gebied van interieur. Alleen al door het bijzondere monumentale pand, het voormalig Claraklooster uit 1467, is Basiclabel Loft een bezoek waard. De ruimte is ingericht met unieke, vintage meubels, stoere banken en een selectie van kasten. Dit maakt het een belevenis om in de Loft een rondje te lopen. “Klanten raken geïnspireerd en willen zelfs in de Loft wonen! De Loft is een hele fijne plek om te werken. We gaan het prachtige monumentale pand missen, maar ik kijk ontzettend uit naar de komst van het nieuwe Experience Center!”, aldus; Rachella Martens, vestigingsmanager Basiclabel Loft.

Basiclabel Hoorn
Onze vestiging aan de Gedempte Turfhaven in de binnenstad van Hoorn blijft open. Ingrid Tol, Formule Manager Basiclabel: “De stijlstudio in het Experience Center is een aanvulling op de winkel. In onze winkel bieden wij een divers assortiment aan dat bestaat uit verschillende merken met een sterk Basiclabel DNA. Wij zorgen voor een unieke sfeerbeleving. Ik volg de trends en maak een selectie van de merken die een plekje krijgen in de winkel. Ik houd rekening met de wensen van de Basiclabel consument. De collectie banken en meubels wordt daarom aangevuld met kleine meubels en accessoires die direct mee naar huis genomen kunnen worden. Cadeautjes worden leuk ingepakt en de winkel wordt vaak gerestyled. Er is elke week wel iets anders te zien!”

Welkom
Je blijft dus van harte welkom bij Basiclabel aan de Gedempte Turfhaven en hopelijk ontvangen wij je ook zeer binnenkort op het adres van de nieuwe locatie:

De Eekhoorn Experience Center
Jan Tinbergenweg 1 | 1689 ZV Hoorn

Tot ziens!