Retourneren & Ruilen

 • Bestelling retourneren

  Voor bestellingen welke geplaatst zijn via de webwinkel van Basiclabel.nl geldt een maximale zichttermijn van 60 dagen na ontvangst tenzij anders vermeld. De zichttermijn is niet van toepassing op geleverde maatwerk producten. Na het verstrijken van de zichttermijn is de koopovereenkomst een feit.

  Je kunt jouw aankoop op elke wijze herroepen maar bij voorkeur verzoeken wij het formulier voor herroeping te gebruiken. Het retourformulier wordt meegeleverd met uw bestelling of is hier online beschikbaar. Je kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

  Mocht van de zichttermijn gebruik gemaakt worden, kan de bestelling gratis geretourneerd worden indien deze:

  1. Eerst per e-mail aangemeld is bij info@basiclabel.nl (Zonder deze aanmelding komen de retourkosten voor eigen rekening)
  2. Compleet & onbeschadigd is en in de originele verpakking zit (indien redelijkerwijs mogelijk) 
  3. Binnen redelijke termijn doch uiterlijk binnen 14 dagen na verstrijken zichttermijn of feitelijke herroeping wordt teruggestuurd


  Indien producten beschadigd retour komen, behouden wij ons het recht voor kosten ter compensatie te verrekenen.
  Wij zullen de betaling van het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten, zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding op jouw rekening terugstorten.
  Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen of tot jij hebt aangetoond dat je de goederen teruggezonden hebt, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Terugbetaling zal plaatsvinden middels hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij ons betaald hebt.

  Het retouradres: Basiclabel BV | T.a.v. klantenservice | Antwoordnummer 1251 | 1620 VB HOORN (NH) | NEDERLAND 

 • Bestelling ruilen

  Binnen de zichttermijn van 60 dagen kan een artikel kosteloos geruild worden. Je kunt het artikel retour zenden - zie bestelling retourneren - en zodra het pakket retour gemeld is zullen wij het vervangende artikel verzenden. Het is ook mogelijk om jouw bestelling te ruilen in onze winkels, neem daarvoor eerst contact op met onze klantenservice zodat je niet voor niets naar de winkel gaat - het assortiment in onze winkels wijkt namelijk af van het online assortiment. 

 • Status van geretourneerde bestelling

  Voor meer informatie over de status van jouw geretourneerde bestelling kun je contact met ons opnemen via 088-2290100 of info@basiclabel.nl.