Categorie Aan de wand 10-2019

Aan de wand

196 producten
Toon als:
Sorteer op:
Aan de wand
  • Toon meer (9) Toon minder
Merken
  • Toon meer (6) Toon minder
Prijs
Materiaal
  • Toon meer (8) Toon minder
Kleuren
  • Toon meer (11) Toon minder
image with artdirection image with artdirection

WOOOD Exclusive Xava masker hout zwart

Hoe leuk is het om je wand net dat beetje extra te geven? Met dit Xava masker uit de collectie van WOOOD Exclusive gaat dat helemaal lukken. Gaaf boven de bank, naast je kast of in de hal. Xava is gemaakt van mangohout en heeft een zwarte a... Meer informatie

19,95

Levertijd: Direct leverbaar

Gratis bezorgd in NL
  • Levertijd: Direct leverbaar
image with artdirection image with artdirection

WOOOD Exclusive Xara masker hout zwart

Hoe leuk is het om je wand net dat beetje extra te geven? Met dit Xara masker uit de collectie van WOOOD Exclusive gaat dat helemaal lukken. Gaaf boven de bank, naast je kast of in de hal. Xara is gemaakt van mangohout en heeft een zwarte a... Meer informatie

19,95

Levertijd: Direct leverbaar

Gratis bezorgd in NL
  • Levertijd: Direct leverbaar

Aan de wand

Je interieur maak je helemaal af met mooie wanddecoratie. Zeg je kale muren gedag met de klokken, wandplanken en schoolplaten van Basiclabel. Onze wanddecoratie ziet er niet alleen prachtig uit, maar daarnaast zijn onder andere de letterbakken en wandplanken erg handig om extra opbergruimte te creëren. Welk item hangt er binnenkort aan jouw wand?

Decoreer je wanden!

Bij het inrichten van een kamer wordt er vaak gekeken naar meubels, verlichting en accessoires, maar de wanden kunnen nog weleens overgeslagen worden. Zonde! Want de muren van een ruimte zijn minstens zo belangrijk als de spullen die erin staan. Met wanddecoratie kan je werkelijk alle kanten op. Gelijk bij binnenkomst in de hal zijn er al vele opties. Met behulp van kapstokken en haken heb je een mooie plek om je jas op te hangen. Een spiegel is ook erg handig om, voordat je de deur uit, gaat nog even snel te kunnen kijken of je haar wel goed zit. Maar ook de woonkamer heeft veel profijt van decoratie aan de wand. Zie de muur als een wit doek dat je zelf helemaal kan invullen. Ga bijvoorbeeld op zoek naar oude foto’s en maak je persoonlijke fotomuur met onze fotolijstjes. Combineren met verschillende woonaccessoires is ook een goede manier om de wand te decoreren. Dit kan met spiegels, klokken en zelfs metalen tekstborden. Blijf hierbij in hetzelfde kleurpallet zodat het totaalplaatje er schitterend uit gaat zien.  

Heb je dé perfecte klok, kapstok of wandplank gevonden, koop deze dan gemakkelijk en snel online bij Basiclabel. We hebben veel van onze wanddecoratie op voorraad, waardoor we snel en goed kunnen leveren. Daarnaast is verzending in Nederland helemaal gratis!