Retourservice

Voor bestellingen welke geplaatst zijn via de webwinkel van Basiclabel.nl geldt een maximale zichttermijn van 60 dagen na ontvangst tenzij anders vermeld. De zichttermijn is niet van toepassing op geleverde maatwerk producten. Na het verstrijken van de zichttermijn is de koopovereenkomst een feit.

Je kunt jouw aankoop op elke wijze herroepen maar bij voorkeur verzoeken wij het formulier voor herroeping te gebruiken. Het retourformulier wordt meegeleverd met uw bestelling of is hier online beschikbaar. Je kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Mocht van de zichttermijn gebruik gemaakt worden, kan de bestelling gratis geretourneerd worden indien deze:

 1. Eerst per e-mail aangemeld is bij info@basiclabel.nl (Zonder deze aanmelding komen de retourkosten voor eigen rekening)
 2. Compleet & onbeschadigd is en in de originele verpakking zit (indien redelijkerwijs mogelijk) 
 3. Binnen redelijke termijn doch uiterlijk binnen 14 dagen na verstrijken zichttermijn of feitelijke herroeping wordt teruggestuurd

Indien producten beschadigd retour komen, behouden wij ons het recht voor kosten ter compensatie te verrekenen.
Wij zullen de betaling van het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten, zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding op jouw rekening terugstorten.
Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen of tot jij hebt aangetoond dat je de goederen teruggezonden hebt, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Terugbetaling zal plaatsvinden middels hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij ons betaald hebt. 

Het retouradres: Basiclabel BV | T.a.v. klantenservice | Antwoordnummer 1251 | 1620 VB HOORN (NH) | NEDERLAND 

 • 1. Product aanmelden

  Eerst per e-mail aangemeld is bij info@basiclabel.nl

 • 2. Originele verpakking

  Compleet & onbeschadigd is en in de originele verpakking zit (indien redelijkerwijs mogelijk)

 • 3. Binnen 14 dagen

  Binnen redelijke termijn doch uiterlijk binnen 14 dagen na retourinstructie wordt teruggestuurd