Winkel & Experience Center in Hoorn

Onze Basiclabel collectie kun je in het weekend bewonderen in het Basiclabel huis in het Experience Center van De Eekhoorn Dutch Furniture. Ook vind je hier stijlstudios van o.a. de woonmerken vtwonen, WOOOD en BePureHome. Voor een impressie van het Experience Center, klik hier!
 
Winkel Basiclabel Hoorn
Bezoek ook onze Basiclabel vestiging aan de Gedempte Turfhaven in de binnenstad van Hoorn. Ingrid Tol, Formule Manager Basiclabel: “Het Basiclabel huis in het Experience Center is een aanvulling op de winkel. In onze winkel bieden wij een divers assortiment aan dat bestaat uit verschillende merken met een sterk Basiclabel DNA. Wij zorgen voor een unieke sfeerbeleving. Ik volg de trends en maak een selectie van de merken die een plekje krijgen in de winkel. Ik houd rekening met de wensen van de Basiclabel consument. De collectie banken en meubels wordt daarom aangevuld met kleine meubels en accessoires die direct mee naar huis genomen kunnen worden. Cadeautjes worden leuk ingepakt en de winkel wordt vaak gerestyled. Er is elke week wel iets anders te zien!”

Welkom
Je bent dus van harte welkom in de winkel van Basiclabel aan de Gedempte Turfhaven en in het weekend ook in het Experience Center aan de Jan Tinbergenweg 1 in Hoorn.

Tot ziens!