Hoe wij met reviews omgaan

Laat je een review achter? Dat vinden wij bij Basiclabel heel leuk en daar zijn we je dankbaar voor! Jouw review helpt ons namelijk om onze producten constant te verbeteren. Wel controleren we de review even voordat hij online komt, om er zo zeker van te zijn dat deze aan onze review voorwaarden voldoet. We zoeken o.a. uit of de review geschreven is door de klant die het product écht bij ons heeft gekocht en ook het product heeft ontvangen. Alle reviews in onze webshop zijn afkomstig vanuit Kiyoh, die de reviews verzamelt. Klik hier voor hun reviewbeleid. Onze reviews zijn geen betaalde reviews en we publiceren de reviews; of deze nou negatief of positief zijn. Zo helpen wij jou bij het maken van de juiste beslissing! Klik hier voor de Review Voorwaarden.

 

Hoe kan ik een review achterlaten?

Je kunt bij Basiclabel twee soorten reviews achterlagen: een product review (deze gaan over het product) en een algemene review (deze gaan bijvoorbeeld over Basiclabel in het algemeen, de klantenservice en/of de bezorging).

 1. Klanten die een product gekocht hebben wat ook daadwerkelijk is ontvangen, krijgen van ons automatisch een email toegestuurd waarin gevraagd wordt om een product review te schrijven en een algemene review.
 2. Bezoekers van de website kunnen ook rechtstreeks reviews achterlaten op een productpagina.
 3. Op Kiyoh.nl kun je een algemene review schrijven

 

Wat gebeurt er vervolgens met mijn review?

Productreviews komen bij Basiclabel binnen en worden gecontroleerd door het Basiclabel team. Daar dit handmatig gebeurt kan er soms enige tijd zitten tussen het schrijven van de review en het publiceren van de review.

Voor elke productreview die na 01-05-2022 geschreven is, kijken wij of deze voldoet aan de review voorwaarden. Indien er niet wordt voldaan aan de voorwaarde wordt de review niet geplaatst. Als deze wel voldoet wordt de review gepubliceerd, positief of negatief. Reviews worden niet door ons bewerkt of aangepast.

Indien een productreview na 01-05-2022 rechtstreeks wordt achtergelaten op een productpagina, controleren wij of deze geschreven is door iemand die het product daadwerkelijk heeft gekocht en ontvangen. Als dit niet vastgesteld kan worden, wordt de review niet gepubliceerd.

Basiclabel maakt gebruik van het platform Kiyoh. Algemene reviews (over de website zelf, de service of de levering) worden op Kiyoh gepubliceerd www.kiyoh.com/reviews/1047195/basiclabel_nl. Kiyoh rekent het gemiddelde cijfer uit en publiceert dit op haar website. Basiclabel publiceert dit cijfer ook op haar homepage. Wij publiceren ook een selectie van reviews op onze homepage. De selectie wordt door het Basiclabel team gemaakt.

Basiclabel voert soms acties uit waarbij er een artikel gewonnen kan worden als je een review achterlaat. Wanneer dit het geval is maken wij dit duidelijk op de website.

 

Wil je je review herzien of verwijderen?

Neem contact op met onze klantenservice. Wij verwijderen op jouw verzoek jouw review en je kunt een nieuwe review plaatsen indien jij dit wilt.

 

Review voorwaarden

 • Er mag niet meer dan één productreview worden geschreven voor hetzelfde product per klant. Wil je je review herzien of verwijderen? Neem contact op met onze klantenservice. Wij verwijderen op jouw verzoek jouw review en je kunt een nieuwe review plaatsen indien jij dit wilt.

 • Het artikel moet door de reviewer via Basiclabel zijn gekocht en ontvangen zijn.

 • Productreviews mogen niet over andere zaken gaan dan het betreffende product. Een mening over levering is niet relevant voor het product.

 • Een review mag geen verwijzingen naar (commerciële) derden of websites bevatten of een commercieel karakter hebben. Inclusief prijsvergelijkingen met andere websites.

 • Reviews met ongepaste taal zoals o.a. scheldwoorden, racistische of xenofobe uitlatingen, persoonsgerichte uitlatingen, grove of smadelijke taal worden niet geplaatst. Zowel direct als suggestief.

 • Vragen of opmerkingen over onze diensten zelf worden door onze klantenservice behandeld en niet geplaatst als review.

 • Als een review verouderde informatie bevat die inmiddels is aangepast, en om te voorkomen dat klanten daardoor in de war raken, kan deze verwijderd worden.

 • In reviews mogen geen persoonsgegevens, adressen of telefoonnummers voorkomen. Je kunt jouw naam- of email adres in een separaat veld achterlaten (graag zelfs, dan kunnen we je contacteren om jouw probleem alsnog te verhelpen of eventueel een nieuw product te sturen). We zullen die separaat ingevulde persoonlijke gegevens niet publiceren.


Basiclabel kan deze voorwaarden op elk moment aanpassen. Een nieuwe versie plaatsen we dan zo snel mogelijk op onze website.
Laatst aangepast: 11-08-2022