Over Basiclabel

De unieke formule van Basiclabel is inspirerend! Basiclabel loopt vooraan wat betreft de trends in de woonwereld. We hebben een compleet woonassortiment, van bank tot vaas. En omdat het aanbod op het gebied van wonen enorm groot is, hebben wij een selectie van alleen de mooiste items op het gebied van wonen. Een overzichtelijk en betaalbaar aanbod, waarbij het assortiment aansluit bij de kenmerkende Basiclabel stijl. Onze stijl is no-nonsense, stoer, basic, puur en eigentijds met spicy accessoires. Ons online assortiment wordt regelmatig aangevuld met de nieuwste woonitems van verschillende trendy woonmerken zoals BePureHome, vtwonen, WOOOD en ons eigen unieke merk: Basiclabel. Onze webshop is inspirerend, overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en veilig. Service is voor ons een belangrijk aspect, aan bezorgkosten doen wij niet en mocht een product na ontvangst toch niet in jouw interieur passen dan mag je dit kosteloos weer retourneren.

Naast Basiclabel.nl, wordt de formule versterkt door onze woonwinkel in het karakteristieke Noord-Hollandse Hoorn. Het interieur van ons winkelpand aan de Gedempte Turfhaven 28, is hip, licht en strak vormgegeven. De glazen kas binnen en de mooie hoge winkelstellages zorgen hier voor een bijzonder lijnenspel. Er is bij het ontwerp van topontwerper Piet-Jan van den Kommer gebruik gemaakt van rijke materialen, waardoor je een warme huiselijke sfeer ervaart. Je vindt er een selectie van onze bekende meubel- en accessoirescollectie, BePureHome, WOOOD en Basiclabel, maar ook andere mooie merken zoals vtwonen, Zuiver, HKliving en Zusss.

Ook het Basiclabel Huis in het Experience Center van De Eekhoorn Dutch Furniture in Hoorn is perfect om de Basiclabel collectie te leren kennen. Hier kun je de collecties van de merken WOOOD, BePureHome, vtwonen en Basiclabel in verschillende stijlstudio’s bekijken en direct bestellen. Volg Instagram Experience Center voor inspiratie en het laatste nieuws over ons Basiclabel Huis, waar je de nieuwste woontrends en onze Basiclabel sfeer kunt beleven.

Ons team helpt je graag met het vinden van de juiste meubelen en accessoires om van jouw huis ook een uniek thuis te maken. Dus kom gezellig langs in onze winkel in de binnenstad van Hoorn, of bezoek in het weekend het Basiclabel Huis in het Experience Center. Shop je liever vanuit huis? Ontdek dan ons kenmerkende Basiclabel assortiment in onze webshop en laat alles snel en gratis thuisbezorgen.

Wij houden ervan om jou te inspireren, volg ons via Instagram!

Groetjes team Basiclabel


Basiclabel BV - Hoofdkantoor & Klantenservice
Jan Tinbergenweg 1
1689 ZV Hoorn

T: +31 (0)88-2290100
E: info@basiclabel.nl

KvK nummer: 37068523