Group 7 bl-logo bl_thuis-logo Artboard icon

Over Basiclabel

Basiclabel behoort sinds 2005 tot één van de grootste en meest inspirerende online woonwinkels van Nederland. We hebben een compleet woonassortiment, van bank tot vaas. Alleen de mooiste items komen door onze keuring. Geen overdaad aan aanbod maar een assortiment dat aansluit bij de kenmerkende Basiclabel stijl. Onze stijl is no-nonsense, stoer, basic, puur en tijdloos. Ons online assortiment wordt regelmatig aangevuld met de nieuwste woonitems van verschillende trendy woonmerken zoals BePureHome, WOOOD en ons eigen unieke merk: Basiclabel. Service is voor ons een belangrijk aspect, aan bezorgkosten doen wij niet en mocht een product na ontvangst toch niet in jouw interieur passen dan mag je dit kosteloos weer retourneren. Wij houden ervan om jou te inspireren met onze unieke stijl zodat jouw huis echt jouw thuis wordt. Basiclabel is thuis voor iedereen.

Naast onze online winkel, wordt de formule versterkt door onze twee prachtige woonwinkels in het karakteristieke Noord-Hollandse Hoorn: Basiclabel Hoorn en Basiclabel Loft. Deze twee winkels liggen op loopafstand van elkaar. Dit is voor jou als klant heel prettig; het assortiment van de twee winkels vult elkaar namelijk heel mooi aan. Je hebt Basiclabel niet echt gezien, gevoeld, beleefd, als je niet in beide filialen bent geweest!

Het interieur van het Basiclabel Hoorn pand aan de Gedempte Turfhaven 28, is hip, licht en strak vormgegeven. De mooie hoge winkelstellages zorgen hier voor een bijzonder lijnenspel. Er is bij het ontwerp van topontwerper Piet-Jan van den Kommer gebruik gemaakt van rijke materialen, waardoor je een warme huiselijke sfeer ervaart. Je vindt er een selectie van onze bekende meubel- en accessoirescollectie, BePureHome, WOOOD en Basiclabel, maar ook andere mooie merken zoals vtwonen, Zuiver, HKliving, Stapelgoed en Nicolas Vahe.

Ons andere filiaal; Basiclabel Loft, vind je in een van de mooiste monumentale panden van Hoorn op de Veemarkt 19. Het voormalig Claraklooster uit 1467 is ingericht met veelal unieke, vaak vintage, meubelen gecombineerd met industriële producten, stoere banken en natuurlijk een selectie van onze bekende meubel- en accessoirescollectie. De wereld van Loft is een belevenis; de oude houten balken, hoge plafonds en oude bakstenen muren, grotendeels ontdaan van hun oude stucwerk, vormen een prachtige achtergrond voor de pure stijl van de meubelen en accessoires die je bij Basiclabel Loft kunt vinden. Naast de vele unieke, one-of-a-kind producten kun je bij Loft onder andere de merken BePureHome, Dutchbone, PTMD en Housedoctor vinden.

Basiclabel moet je beleven, kom dus gezellig bij ons langs! Ons team helpt je graag met het vinden van de juiste meubelen en accessoires om van jouw huis ook een uniek thuis te maken. Shop je liever vanuit huis? Ontdek dan de kenmerkende Basiclabel woonstijl in onze online winkel en laat alles gratis thuisbezorgen.

Basiclabel, thuis voor iedereen.