Giftcard banner

Basiclabel giftcard, het leukste cadeau voor een glimlach

Giftcards van Basiclabel. Leuk om te geven en te krijgen! Ontvang ze in je eigen mailbox en print ze uit of verras een ander in zijn mailbox!

Giftcards

Ontvang een giftcard

Bestel onze digitale giftcards en ontvang ze direct in je mailbox

Digital giftcards

Geef een giftcard cadeau

Verzend onze digitale giftcard met persoonlijke boodschap naar wie jij wilt op elk gewenst moment

Saldo giftcard

Met de saldochecker check je het saldo op je giftcard snel en gemakkelijk. Typ de giftcardcode in en klik op ‘Controleer saldo’.

 • Kopen

  Je kunt bij Basiclabel online een digitale cadeaubon kopen van €5, €10, €25, €50, €100 of een vrij in te vullen bedrag. In onze winkels in Hoorn kun je terecht voor fysieke cadeaubonnen. Een digitale cadeaubon is zowel online als in de winkels te gebruiken. 

 • Inwisselen

  De nieuwe digitale cadeaubonnen die online verkrijgbaar zijn kun je heel gemakkelijk digitaal inleveren door de code die op de cadeaubon vermeld staat in te vullen in het daarvoor aangegeven veld tijdens het afrekenproces. 

  Fysieke cadeaubonnen met de code beginnend met 'KXX' (waarbij op de plaats van de XX'en een getal staat) kun je ook online gebruiken en wel op de volgende manier:

  Wanneer je een fysieke cadeaubon wilt inleveren bij een bestelling via de webwinkel kun je een foto maken van de code op de cadeaubon en deze in een mail naar info@basiclabel.nl naar onze klantenservice sturen, met daarbij het artikelnummer van het artikel dat je wilt bestellen en daarbij jouw naam en adresgegevens + bezorgadres. Naar aanleiding van de mail ontvang je een orderbevestiging/factuur waarop de cadeaubon in mindering is gebracht en het eventueel nog openstaande bedrag. Na ontvangst van het nog openstaande bedrag wordt de bestelling - met inachtneming van de levertijd - verzonden.
   

 • Kortingscode

  Indien er een kortingscode actief is (houdt hiervoor onze nieuwsbrief, Facebook en Instagram in de gaten) kun je de code gebruiken door tijdens het afrekenproces de code in het daarvoor aangegeven veld in te vullen.

€? Giftcard
Giftcardcode
Vul hier je giftcardcode in. Deze code bestaat uit vier maal vier karakters, en staat boven de barcode.

Zo lang de velden leeg zijn kun je ook je gehele code (inclusief streepjes) kopiëren / plakken, dan vullen wij de delen voor je in.
- - -