Kasten productcategorie banner

Dressoirs & Ladenkasten

58 producten

Dressoirs & Ladenkasten

Om goed te kunnen opruimen is opbergruimte key! Een houten dressoir of metalen ladekast heeft de ultieme combinatie tussen functionaliteit en sfeermaker. In de lades en achter de deurtjes heb je een flinke dosis opbergruimte. Daarnaast fleur je met een houten dressoir een kale muur in een handomdraai helemaal op. In een grenen ladenkast of ladekast van metaal plaats je niet alleen spullen, maar ook bovenop de kast is genoeg ruimte. Een mooie vaas bloemen of een goede plant komen daar goed tot hun recht. Kortom, je geeft je interieur met een dressoir of ladekast een persoonlijk tintje. 

Lades of deuren?

Bij Basiclabel maken we onderscheid tussen een dressoir (kast met deurtjes) en een ladekast. De keuze tussen de twee hangt erg samen met waarvoor je de kast wil gebruiken en welke spullen je hierin gaat opbergen. Wil je zo veel mogelijk spullen opbergen? Dan is een dressoir met deurtjes zoals de vtwonen Bunk dressoir een goede keuze. Hierin kan je veel spullen kwijt en de kast heeft daarnaast een moderne uitstraling met een frisse witte touch. Wil je juist een plek waarin je kleinere spullen overzichtelijk kan ordenen, dan is een metalen ladekast als BePureHome Stuff ladekast of de Milo ladekast hout uit de WOOOD collectie juist de ideale keuze. Stoer, modern en slank! Geef iedereen uit het gezin een eigen lade, zodat ieders spullen goed verzameld blijven en niemand iets per ongeluk kwijtraakt.

De laatste vraag: waar zet je de kast neer? Een logische vraag, maar wel een belangrijke. Voor een verfijnde sfeer zet je bijvoorbeeld een donkere ladekast van metaal tegen een lichte wand. Zet je een donker dressoir tegen een donkere wand, dan kan het gebeuren dat de kast wegvalt in het geheel van de muur. Zonde! Tegen de muur is dus een optie, maar ook in de ruimte kan een dressoir heel mooi staan. Misschien heb je naast of achter de bank voldoende ruimte. Geeft je interieur net die verrassende touch. Opruimen in een kleinere ruimte? Kies dan voor een slanke, lichte grenen ladenkast.

Heb je de ideale dressoir of ladekast gevonden, koop deze dan gemakkelijk en snel online bij Basiclabel. We hebben veel van onze dressoirs en ladekasten op voorraad, waardoor we snel en goed kunnen leveren. Daarnaast is verzending in Nederland helemaal gratis!