Kasten productcategorie banner

TV Meubels

48 producten

TV Meubels

Tegenwoordig is het niet meer  weg te denken uit ons leven, een avondje genieten van je favoriete serie terwijl je op de bank hangt. Je ziet dan niet alleen je tv, maar kijkt ook automatisch naar het meubel waar deze opstaat. Hierdoor is een mooi en praktisch tv-meubel onmisbaar! Hoe hoog je tv-meubel moet zijn is ook iets om rekening mee te houden.  De ideale hoogte voor een tv-meubel verschilt per persoon, omdat het afhankelijk is van je ideale kijkhoogte. Je zit over het algemeen goed als de bovenkant van het tv-meubel op 50-60 cm hoogte uitkomt. Genoeg om rekening mee te houden en te kiezen dus! 

Houten TV meubels

De collectie tv-meubels van Basiclabel bestaat uit diverse stijlvolle kasten van diverse merken en zijn beschikbaar in meerdere stijlen, van retro tv-meubels tot aan een stoer tv meubel in mat zwart. Het merk WOOOD is wel echt de topper. 
De eerste topper uit de collectie is het WOOOD tv-meubel Silas. Het bijzondere aan dit tv-meubel is zijn verschijning. Het is een luxe, stoer tv-meubel matzwart van geborsteld essenhouten, met greeploze lades en een kastje voorzien van leertje. Handig aan Silas is dat alles netjes opgeborgen is, zodat je een opgeruimd en rustig effect behoudt in huis. Het WOOOD tv-meubel Gravure is ook een echte topper! Dit WOOOD tv-meubel is te krijgen als tv-meubel mat zwart, maar ook in een sfeervolle bruine tint of rustig naturel. Hierdoor past dit WOOOD tv-meubel altijd in jouw interieur. 

Tv-meubel mat zwart 

Past een moderne en open look meer bij je, dan kun je kiezen voor een tv-meubel mat zwart. Het WOOOD tv-meubel Teun bijvoorbeeld. Dit slanke meubel is een mooie combinatie tussen stoer en modern waar je direct ook wat spulletjes kunt tentoonstellen. Ga je liever voor iets met meer opbergruimte, dan is het Toby tv-meubel mat zwart iets voor jou! Dit wandmeubel geeft je ruimte om spullen netjes op te bergen, maar ook om je favoriete accessoires mooi tentoon te stellen. 

Antiek-tv meubel

Ga je liever voor een retro of antiek tv-meubel? Ook geen probleem! Een antiek item geeft persoonlijkheid aan je interieur. Dit antiek tv-meubel Bequest van BePureHome bijvoorbeeld lijkt net echt antiek! Soms mag je wel eens een beetje smokkelen. Het WOOOD retro tv-meubel Prato is een trendy ontwerp met een knipoog naar het verleden.