bl-logo

Baby ledikanten

In een van de baby ledikanten van Basiclabel zal je baby in zijn eerste levensjaren heerlijk slapen. Een stevig en veilig bed is voor je kindje erg belangrijk om goed te kunnen slapen. Maar ook voor jou is dat fijn. Met een gerust hart leg je je kleintje in een ledikant van Basiclabel en kan je zelf ook even een middagdutje doen. Lees verder

Stevig en stijlvol

Houten ledikanten zijn al jaren erg populair voor in de babykamer. Bij Basiclabel vind je dan ook de ledikanten van WOOOD, het Hollandse merk dat gespecialiseerd is in houten meubels. De ledikanten van WOOOD zijn gemaakt van grenen en bewerkt in vier verschikkende kleuren: wit geborsteld grenen, betongrijs, grijs en wit. De spijlen zijn plat en de lattenbodem is verstelbaar. Hierdoor kan je het ledikant langer gebruiken, omdat het meegroeit met de kleine.

De ledikanten van WOOOD zijn stevig en solide, maar zien er daarnaast ook prachtig uit. Door de basic kleuren passen ze goed in iedere baby en kinderkamer. Zowel jongetjes als meisjes zullen erg blij zijn met een ledikant van dit stijlvolle merk. De ledikanten zijn afkomstig uit de New Life serie van WOOOD. Deze collectie is in het leven geroepen om zelf je droom babykamer samen te stellen. De collectie meubels is zo ontworpen dat het de kinderkamer een serene, maar stoere uitstraling geeft, zodat je kindje een goede nachtrust zal hebben. De commodes en kledingkasten zijn ontworpen in dezelfde stijl en kleur, zodat de ledikanten en meubels mooi bij elkaar staan. De ledikanten, kasten en commodes kunnen allemaal met elkaar gecombineerd worden, maar ook met de andere meubels van bijvoorbeeld WOOOD of vtwonen.

Heb je het ideale baby ledikant gevonden, koop deze dan gemakkelijk en snel online bij Basiclabel. We hebben veel van onze baby ledikanten op voorraad, waardoor we snel en goed kunnen leveren. Daarnaast is verzending in Nederland helemaal gratis!

Sorteer op:
Toon als:
Sorteer op:
Slapen
Merken
Prijs
Materiaal
Kleuren
WOOOD New Life ledikant wit geborsteld grenen  Wit WOOOD New Life ledikant wit geborsteld grenen  Wit

WOOOD New Life ledikant wit geborsteld grenen

Mix en Match met de meubels van de nieuwe baby collectie New Life. De commodes en ledikanten New Life hebben een stevig en stoer uiterlijk. Dit ledikant is gemaakt van, FSC gecertificeerd, geborsteld grenenhout en is gespoten in de kleur wit. De spijlen zijn plat en de lattenbodem is in hoogte verstelbaar. De matrasmaat is 120 x 60 cm. Met de collectie New Life stel je jouw eigen droomkamer zelf samen. De 4 commodes en 4 ledikanten zijn verkrijgbaar in de kleuren: geborsteld betongrijs, geborsteld staalgrijs, geborsteld wit en wit zonder geborstelde afwerking. Deze kunnen allemaal gecombineerd worden met elkaar en onze leukste kasten, bijvoorbeeld de witte kast Joep, de kast Klaas in staalgrijs, een metalen Lockerkast, de opberger Connect of ruimtewinnende schuifdeurkast Jelle. Voor inspiratie is op de homepage onder MEDIA de brochure New Life online te bekijken. GEBORSTELD HOUT Dit meubel is gemaakt van geborsteld hout. De nerven en noesten worden door het borstelen geaccentueerd waardoor het hout een doorleefde uitstraling krijgt. Door deze bewerking kunnen oneffenheden, kleine scheurtjes en noesten extra zichtbaar zijn. Dit zijn kenmerken van het doorleefde hout. Ieder exemplaar is hierdoor uniek! Dit artikel wordt geleverd als bouwpakket, exclusief matras, met een duidelijke montagehandleiding. In bijgevoegde sfeerafbeelding staan het ledikant in de kleur geborsteld wit, de commode in geborsteld wit en de kast Klaas staalgrijs getoond.

Meer informatie
199,00

Levertijd: Direct leverbaar - levering op afspraak

Gratis bezorgd in NL
  • Levertijd: Direct leverbaar - levering op afspraak
WOOOD New Life ledikant staalgrijs geborsteld grenen Steel grey WOOOD New Life ledikant staalgrijs geborsteld grenen Steel grey

WOOOD New Life ledikant staalgrijs geborsteld grenen

Mix en Match met de meubels van de nieuwe baby collectie New Life. De commodes en ledikanten New Life hebben een stevig en stoer uiterlijk. Dit ledikant is gemaakt van geborsteld, FSC gecertificeerd, grenenhout en is gespoten in de kleur staalgrijs. De spijlen zijn plat en de lattenbodem is in hoogte verstelbaar. De matrasmaat is 120 x 60 cm. Met de collectie New Life stel je jouw eigen droomkamer zelf samen. De 4 commodes en 4 ledikanten zijn verkrijgbaar in de kleuren: geborsteld betongrijs, geborsteld staalgrijs, geborsteld wit en wit zonder geborstelde afwerking. Deze kunnen allemaal gecombineerd worden met elkaar en onze leukste kasten, bijvoorbeeld de witte kast Joep, de kast Klaas in staalgrijs, een metalen Lockerkast, de opberger Connect of ruimtewinnende schuifdeurkast Jelle. Voor inspiratie is op de homepage onder MEDIA de brochure New Life online te bekijken. GEBORSTELD HOUT Dit meubel is gemaakt van geborsteld hout. De nerven en noesten worden door het borstelen geaccentueerd waardoor het hout een doorleefde uitstraling krijgt. Door deze bewerking kunnen oneffenheden, kleine scheurtjes en noesten extra zichtbaar zijn. Dit zijn kenmerken van het doorleefde hout. Ieder exemplaar is hierdoor uniek! Dit artikel wordt geleverd als bouwpakket, exclusief matras, met een duidelijke montagehandleiding. In bijgevoegde sfeerafbeelding staan het ledikant in de kleur staalgrijs, de commode in staalgrijs en de kast Kluis in staalgrijs getoond.

Meer informatie
199,00

Levertijd: Direct leverbaar - levering op afspraak

Gratis bezorgd in NL
  • Levertijd: Direct leverbaar - levering op afspraak
WOOOD New Life ledikant betongrijs geborsteld grenen Betongrijs WOOOD New Life ledikant betongrijs geborsteld grenen Betongrijs

WOOOD New Life ledikant betongrijs geborsteld grenen

Mix en Match met de meubels van de nieuwe baby collectie New Life. De commodes en ledikanten New Life hebben een stevig en stoer uiterlijk. Dit ledikant is gemaakt van geborsteld, FSC gecertificeerd, grenenhout en is gespoten in de kleur betongrijs. De spijlen zijn plat en de lattenbodem is in hoogte verstelbaar. De matrasmaat is 120 x 60 cm. Met de collectie New Life stel je jouw eigen droomkamer zelf samen. De 4 commodes en 4 ledikanten zijn verkrijgbaar in de kleuren: geborsteld betongrijs, geborsteld staalgrijs, geborsteld wit en wit zonder geborstelde afwerking. Deze kunnen allemaal gecombineerd worden met elkaar en onze leukste kasten, bijvoorbeeld de witte kast Joep, de kast Klaas in staalgrijs, een metalen Lockerkast, de opberger Connect of ruimtewinnende schuifdeurkast Jelle. Voor inspiratie is op de homepage onder MEDIA de brochure New Life online te bekijken. GEBORSTELD HOUT Dit meubel is gemaakt van geborsteld hout. De nerven en noesten worden door het borstelen geaccentueerd waardoor het hout een doorleefde uitstraling krijgt. Door deze bewerking kunnen oneffenheden, kleine scheurtjes en noesten extra zichtbaar zijn. Dit zijn kenmerken van het doorleefde hout. Ieder exemplaar is hierdoor uniek! Dit artikel wordt geleverd als bouwpakket, exclusief een matras, met een duidelijke montagehandleiding.

Meer informatie
199,00

Levertijd: Direct leverbaar - levering op afspraak

Gratis bezorgd in NL
  • Levertijd: Direct leverbaar - levering op afspraak