Ontwerp je eigen kast

Ontwerp je eigen kast

Een kast op maat, hoe fijn is dat? SKIK is het nieuwe kastensysteem van Basiclabel, bekend van het reclamespotje. Het kastensysteem is gemaakt om een persoonlijk opbergsysteem te ontwerpen volledig naar eigen smaak. Bedenk een kast op maat voor in de keuken, hal of slaapkamer! 

Materiaal 

De kasten zijn gemaakt van FSC grenenhout, de hoogte is 231 cm en de kast is standaard voorzien van een hang/leg indeling. Een luxe bijkomstigheid is dat de deuren en lades voorzien zijn van een softclose. De kast wordt als bouwpakket geleverd, maar door de bijgeleverde montage instructie moet het gemakkelijk zijn de kast in elkaar te zetten. 

Opbergen doe je zo
Een kast in huis is geen overbodige luxe, opbergen is een must anders wordt het allemaal zo rommelig. Toch kan het moeilijk zijn om de juiste kast te vinden. Bedenk vooraf goed waar je de kast voor gaat gebruiken en welke spullen er in moeten. Als er te veel ruimte tussen de planken zit dan kan dit zonde zijn van de ruimte. Met servies is het bijvoorbeeld niet handig om hoog te stapelen en ook een hoge stapel shirtjes is niet heel praktisch. Een ‘standaard’ kast kan te groot zijn of je houdt juist ruimte over waar je niks aan hebt. Met SKIK creëer je met de juiste afmetingen, deuren, lades en accessoires de kast die perfect in je interieur past. Ontwerp een opbergkast, een kast voor de hele wand of zelfs een walk-in-closet, er is veel mogelijk met dit systeem. 

Online ontwerpen 
Met de online tool kun je jouw eigen kast indelen en naar smaak inrichten. Er is keuze uit twee kleuren; wit of leem en ook de frontjes zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Qua afmeting maak je de keuze uit elementen van 49, 74 of 95 cm. Hoe de binnenkant is ingedeeld, mag je ook helemaal zelf bedenken. Kies bijvoorbeeld voor een lade met vakjes voor je riemen en andere accessoires of gebruik een draadmand voor je sokken. Uiteraard hoef je niet helemaal uit het niets te beginnen, hieronder hebben wij wat voorbeelden voor je verzameld. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat de perfecte kast er al tussen staat, in sommige gevallen is deze dan direct te bestellen via onze shop

Check de onderstaande beelden ter inspiratie!