Opbergkisten

7 producten

Opbergkisten

Een opbergkist is de ideale plek om spullen snel op te kunnen ruimen. Vooral als kinderen klaar zijn met spelen, herken je de woonkamer haast niet meer terug. Overal slingeren blokjes lego, poppenjurkjes en potloden rond in de kamer. Het grote voordeel van een opbergkist is dat kinderen hier zelf goed bij kunnen. Zo kunnen ze zelf snel van alles in en uit de kist halen. Met een opbergkist maak je opruimen makkelijk en leuk! 

Opbergkist of schatkist?

Opruimen vinden kinderen meestal niet leuk, maar met een spannende opbergkist wordt opruimen echt een super spannend spel! In de opbergkisten van het merk WOOOD kunnen kinderen al hun schatten veilig opbergen en zelf hun schatten bewaken. De klep van de kist heeft een handige sluiting en is voorzien van het handige soft close systeem, waardoor er geen kindervingertjes bekneld komen te zitten. 

Er zijn massief grenen opbergkisten in verschillende kleuren. Kijk eens naar de betongrijze WOOOD Keet speelgoedkist. Het voordeel van deze basic opbergkist is dat hij in elk interieur past. Hij past dus prima in de woonkamer, maar kan ook in verschillende kinderkamers terecht. Zoek je een handig verrijdbare speelgoedkist, dan is de Elon opbergkist voor onder je bed de perfecte keuze. Deze toffe speelgoedkist heeft twee handige kleppen en makkelijk onder een bed te rijden. Door de wieltjes onder de kist kan je hem makkelijk verplaatsen en ruim je nóg sneller op! Ideaal voor op de kinderkamer.

Heb je de ideale opbergkist gevonden, koop deze dan gemakkelijk en snel online bij Basiclabel. We hebben veel van onze opbergkisten op voorraad, waardoor we snel en goed kunnen leveren. Daarnaast is verzending in Nederland helemaal gratis!