Bureau's

Bureaus

35 producten

Bureaus

Een goed bureau is essentieel voor je werkplek aan huis. Werk je vanuit huis of studeer je veel thuis? Dan zal je blij zijn met de investering in een goed bureau. Denk vooral aan de hoogte. Het is belangrijk dat je lekker kan zitten zodat je je goed kan concentreren tijdens het werken of studeren. Op deze pagina vind je verschillende functionele en mooie bureaus voor de mooiste werkplek. 

De ideale werkplek begint bij het bureau

Een ideale werkplek, of dat nou in de woonkamer, slaapkamer of werkkamer is, begint bij het uitzoeken van het ideale bureau. De Thom unieke vintage tafel is een uitstekende keuze als je in de woonkamer wil werken. Het slanke ontwerp maakt van deze tafel geen sta-in-de-weg. Hij past makkelijk achter de bank of tegen de wand. Het bureau is 125 cm lang, waardoor je genoeg ruimte hebt om belangrijke boeken en documenten bij de hand te hebben. Wil je iets meer opbergruimte hebben? Dan is het WOOOD Connect bureau de ideale, slanke en stijlvolle keuze! 

Heb je de ruimte om een groot bureau neer te zetten, kijk dan eens naar het Bureau Dennis van het merk WOOOD. Dit computer bureau heeft veel opbergruimte doordat de lade en het kastje zijn ingebouwd. Je kan kiezen uit de kleuren staalgrijs en betongrijs. Deze tinten zijn goed geschikt om een rustige basis te leggen voor de werkplek. Heb je juist een kleine ruimte waar je een bureau wil plaatsen, denk dan eens aan het bureau Teun. Zoals de naam als verklapt haalt dit ontwerp het maximale uit een kleine ruimte. Heb bureau is voorzien van een lade en heeft een stoer metaal uiterlijk. Een stoer kinderbureau. Op naar een fijne werkdag!

Heb je het ideale bureau gevonden voor je werkplek, koop deze dan gemakkelijk en snel online bij Basiclabel. We hebben veel van onze bureaus op voorraad, waardoor we snel en goed kunnen leveren. Daarnaast is verzending in Nederland helemaal gratis!