DIY idee: zo geef je het Fiona artwork een urban look

DIY idee: zo geef je het Fiona artwork een urban look

Urban artistiek is een woonstijl met strakke meubels en robuuste elementen gecombineerd met een artistieke vormgeving en -twist. Deze DIY van onze styliste Irene past perfect in deze stijl. Irene ging aan de slag met het Fiona artwork van het merk WOOOD. Ben je benieuwd hoe ze dit deed? Bekijk dan de Reels op Instagram; van de making off. En weet je wat nog leuker is? Je kunt dit artwork winnen!


Hoe maak je kans?

• Volg @basiclabel.nl op Instagram
• Geef het bericht met het artwork van Irene een hartje
• Laat in een comment weten onder het Instagram bericht waar jij dit artwork een plekje zou geven en nodig je vrienden uit om ook mee te doen!
• Deel dit ook in je story om nog meer kans te maken Je kunt meedoen t/m 19 juni 2022. Op maandag 20 juni maken wij de winnaar bekend. 
 

Zo geef je het Fiona artwork een urban look 

Irene: 

"Voor deze DIY moest ik mijn kwast oppakken om een nieuwe twist te geven aan dit kunstwerk. Met mijn creatieve achtergrond een superleuke opdracht! Ik wist eigenlijk meteen wat ik met het Fiona artwork wilde doen. Als eerste wilde ik het artwork opdelen in twee kleuren. Daarnaast zou ik het op een natuurlijke manier willen vormgeven.

Ik heb gekozen voor fresco verf in een terra tint en voor het andere deel heb ik gekozen voor Marrakech Walls in een betonlook kleur. Beide kleuren zijn 100% natuurlijk, gekleurd met pigmenten van het merk Pure and Original.

Het artwork heeft een stoere look gekregen. Zelf hou ik van spullen waar een randje aan zit, het hoeft niet allemaal perfect te zijn. Zo heeft de lijst nu een urban look gekregen. Fresco verf is super mat en de combinatie met de betonlook, waar door het schuren met een paletmes mooie glansjes op ontstaan, maakt het in mijn ogen een perfect duo.

Ik denk dat ik er voor mijzelf ook een ga maken. Ik hoop dat de winnaar van dit object er een mooi plaatsje voor heeft. Het artwork heeft lekkere afmetingen dus het wordt vast een eyecatcher aan de wand. Ik wens iedereen die meedoet veel geluk!"
Het Fiona artwork is een populair DIY artikel. Ook @ingeroosxx is ermee aan de slag gegaan. Zij heeft weer een andere look aan het item gegeven. Ga jij aan de slag met de ronde variant Fiona? 

Fiona artwork espresso en @ingeroosxx

Bron afbeelding 1: van Instagram @ingeroosxx 


Shop artistieke items 

Wil je ook kunst toevoegen aan je interieur, maar ben je zelf niet zo creatief? Geen zorgen, wij hebben bijzonder veel items die een artistieke uitstraling hebben waar je niet zelf voor aan de slag hoeft met een kwast en verf!