Header BL Luxe loungen_BLOG_2023.jpg

Luxe loungen; in de mix

De herfst is officieel begonnen en dat betekent dat het weer eerder donker is buiten. Het buitenleven verplaatst zich langzaam aan weer meer naar binnen. Eerlijk gezegd vinden we het helemaal niet erg om met dat druilerige weer lekker op de bank te loungen met de kaarsjes aan en een goede serie. Hoe zorg je er nou voor dat jij het komende seizoen een luxe loungeplek kunt creëren die bij jouw interieurstijl past? In deze blog geven wij bij drie verschillende stijlen onze favo loungebanken weer. Zo wordt kiezen kinderspel!

Natasja
Natasja
Content creator

Een bank is heel bepalend in de ruimte, niet alleen omdat het een in het oog springend item is qua looks maar ook omdat het bepaald hoe je zit. Kiezen kan daardoor wat overweldigend zijn. Laat je inspireren...

Loungen met lef
Loungen met lef
Tijdloze oase
Tijdloze oase
Modulair genieten
Modulair genieten

Loungen met lef 

Schrik jij niet van een beetje kleur of een kek ontwerp? Dan is Date een perfecte loungebank voor jou. Zoals je in ons nieuwe Woonmagazine kunt zien hebben wij gewerkt met onze Date chaise longue bank in een luxe brass kleurige structure velvet stof. De bank nodigt je gewoon uit om eens even lekker te komen loungen. De zachte, rijke stof; de warme tint en het gerimpelde/ingestikte lounge design grijpen terug op de 70’s vibe. Een echt statement piece in de ruimte. Ga je liever voor iets minder uitgesproken? Dan is er bijvoorbeeld ook de Grid 3-zits bank. Robuust, maar iets meer basic en een rustige uitstraling. Op pagina 27 'Bij jou thuis' van het Woonmagazine kun je zien hoe @fijninhuis deze bank in haar interieur styled. De bank straalt comfort en knusheid uit door zijn compacte design, maar zit enorm comfortabel door de diepe zit en volle stof. Ga je echt voor speels en gedurfd? De Allure bank brengt veel vrolijkheid met zich mee. Door het ingestikte design heb je het gevoel op wolken te zitten. 

Date met de 70's vibe
Date met de 70's vibe
Shop de Date bankenserie
Je zit goed met Grid
Je zit goed met Grid
Shop de Grid bank

Items met lef

Tijdloze oase 

Ben je meer van de organische vormen, slank uiterlijk en iets tijdlozer design? Ook dan zijn er perfecte loungebanken te vinden. Een echte blikvanger is bijvoorbeeld de Sloping hoekbank. Zonder in te leveren op comfort en het loungegevoel kun je direct zien dat deze bank een hele andere look en feel heeft als voorgaande banken. Minder uitgesproken design, maar daardoor niet minder luxe en stijlvol. Schoolvoorbeeld van less=more. Ook de Polly u-bank sluit perfect aan op deze stijl. Deze mooi afgeronde, comfy u-bank heeft een moderne uitstraling. Laat Polly je omhelzen en geniet van een oase van rust!

Natural basics

Modulair genieten 

Houd je van verandering en zit je niet graag vast aan een bepaalde opstelling? Dan is een modulaire bank op jouw lijf geschreven. Modulair is loungen op je eigen manier. Met de elementen(bank) Couple kun je uitbreiden, schuiven en herindelen. Het voordeel van de elementen Couple is dat je een flexibele zithoek kunt creëren. Dit staat speels in de kamer en je kunt daardoor een ruimte net even praktischer benutten. De comfortabele kussens zijn bekleed met een geweven melange stof die extra zacht aanvoelt door het mee geweven chenille. Mix&match jij verschillende kleuren met elkaar of houd je het toch in één kleur? Wil je toch liever iets meer organisch en speels? De Coco elementen van WOOOD Exclusive zijn zeer compact van formaat, hebben zachte afgeronde vormen en zijn ook los in de ruimte te plaatsen vanwege de stoffering aan elke zijde. 

Wij hopen dat je aan de slag kunt om van jouw zithoek een heerlijke luxe loungeplek te maken. Goed gelukt? Wij zien natuurlijk graag waar onze producten terecht komen en hoe ze gestyled worden. Op de bij jou thuis pagina kun je ongegeneerd rondsnuffelen bij andere thuis. Misschien krijg je daar weer nieuwe ideeën, van! Deel ook jouw aankoop met #basiclabelbijjouthuis en @basiclabel.nl op Instagram en maak kans op een giftcard t.w.v. €50!