Valentijn favorieten

Valentijn favorieten

Geschreven door: Natasja

Het is weer bijna zover; Valentijnsdag! De dag van de liefde. Juist in deze tijd is het extra bijzonder om je geliefde te verrassen. Nu we vooral veel in en rondom het huis zijn is het misschien leuk om eens iets anders aan elkaar te geven dan parfum of bonbons. Laat ik nou een voorliefde hebben voor interieur, dus met deze cadeautips moet dat originele cadeautje helemaal lukken!

Goede start van de dag
Veel mensen beginnen de dag met een goede kop koffie, of thee natuurlijk. Fijn toch, om je dag te starten met je favoriete warme drank uit een prachtige mok? Dat tovert meteen een glimlach op je gezicht. Geef bijvoorbeeld een mooie koffiemok uit het 70’s servies van HKliving. Zo denkt jouw geliefde elke dag even terug aan dat momentje dat jij hem of haar deze prachtige beker cadeau hebt gedaan. Succes gegarandeerd! Het allerleukste is dat je deze verzameling steeds een beetje verder kunt uitbreiden.

HK servies


Thuis uiteten
Wil je jouw Valentijn verrassen met een heerlijk diner thuis? Maak alles dan tiptop in orde en geef hem of haar de ultieme ‘uiteten’ belevenis. Trek allebei jullie mooiste outfit aan, kook óf bestel jullie favoriete gerecht en vergeet vooral niet de aankleding van de tafel. Met een mooi tafelkleed, leuke placemats en een prachtig servies lijkt het net of je in een restaurant zit. En met een paar mooie kandelaren, waxinelichtjes en (droog)bloemen zorg je pas echt voor die romantische warme sfeer. Zo laat je zien dat je echt je best hebt gedaan en daar scoor je zeker punten mee. Even 100% tijd voor elkaar.  

Servies vtwonen
 

Bloemen
Last but not least, een mooie bos (droog)bloemen. Je kunt natuurlijk gaan voor een veilige bos rode rozen, maar droogbloemen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons interieur. Stap uit je comfortzone en stel zelf een mooi droogboeket samen! Met deze kunstbloemen moet het helemaal goed komen. Voordeel hiervan is dat de bloemen in ieder geval niet verwelken. Vergeet niet om er een bijpassende vaas, zoals bijvoorbeeld Silhouet, bij uit te zoeken. Dat maakt het pas echt helemaal compleet. Een origineler alternatief is misschien wel de Pressed óf Potpourri fotolijst. In deze fotolijst zijn de droogbloemen al prachtig tentoongesteld, je hoeft het alleen nog leuk in te pakken. Voeg er een Blake fotolijst aan toe met een mooie foto van jullie samen en je creëert een prachtige, persoonlijke wand op de slaapkamer of in de hal.  

BePureHome accessoires


Dit waren mijn tips, hopelijk heb ik je op ideeën gebracht en vieren jullie een prachtige Valentijn samen.