10 favorieten uit Basics

10 favorieten uit Basics

Het woonmagazine van Basiclabel zomer 2018 is uit. Het magazine staat vol met inspiratie voor jouw huis. Waar halen wij onze inspiratie vandaan? Via online kanalen, beurzen, events, reizen, hotels en natuurlijk via onze klanten. Deze inspiratie wordt vertaald naar een collectie die aansluit bij Basiclabel en een thuis voor iedereen creëert. Basiclabel is niet alleen een (online) winkel, maar  ook een merk met een eigen lijn die zelf wordt ontwikkeld. Deze collectie bestaat uit items die je echt alleen bij Basiclabel kunt vinden. 

Buiten
Met de zomervakantie in aantocht willen wij het buiten ook gezellig maken. Met buitenstoelen, speciale lampen voor buiten en leuke accessoires creëer je ook buiten in de tuin, op de veranda of in het tuinhuis sfeer. Met een lichtslinger, een schapenvachtje en een bluetooth speaker kun je nog tot laat in de avond van de sterrenhemel genieten. Wat leuk is aan de buitencollectie is dat je de artikelen ook na de zomer ook heel goed naar binnen kunt verhuizen. Denk aan een frame bankje of vloermat in de hal. 

Wat vind je nog meer in het magazine? 
We geven tips over het stylen van je huis. Hoe creëer je rust? Bijvoorbeeld door het gebruik van aardse tinten en het gebruik van verschillende items in dezelfde kleurtinten. Wat ook sfeer brengt in huis is een open kast of een vitrinekast. Daar presenteer je jouw unieke kringloopvondsten of persoonlijke spulletjes. Hiermee maak je van je huis een thuis en zie je echt wie er wonen. 

Basiclabel banken 
De banken van Basiclabel zijn in diverse stijlen en modellen verkrijgbaar. Vraag een stofsample aan via de website. 

Kasten 
Met de collectie van Basiclabel kun je jouw hele huis inrichten en met de SKIK kasten serie kun je zelf een kast ontwerpen voor in iedere ruimte. Denk niet alleen aan een garderobekast, maar ook aan een opbergkast of een kast voor de kinderkamer. De SKIK kasten hebben een basic uiterlijk waardoor ze tijdloos zijn en in elk interieur passen. 

Trends 
Uiteraard speelt Basiclabel ook in op de trends van nu. Fluweel of velvet artikelen zijn bijna onmisbaar geworden in je interieur. Fluweel is hip, chique en eigentijds en daardoor een echte musthave. Fluweel is goed te combineren met verschillende materialen. Pak het groots aan met een velvet bank, of kies voor iets kleins zoals een kussen, fauteuil of enkel een poef. 

Lifestyle 
De collectie wordt uitgebreid met steeds meer lifestyle artikelen. Denk aan; zonnebrillen, tasjes en sieraden. De merken worden met zorg geselecteerd net als de merken van de woonartikelen. 

Wil je het magazine liever even doorbladeren? Bestel de brochure hier

Feminine vitrinekast - Vogue poppy fauteuil


Jurre leefbank - Bunk bed vtwonen

Move schuifdeurkast - Guus plantenpot

Skybox side table - Sara fauteuil fluweel oker