Spotlight: BePureHome

Spotlight: BePureHome

Het assortiment van Basiclabel bestaat uit een eigen collectie, uitgebreid met verschillende merken. Een verzameling van artikelen, geselecteerd op kwaliteit en eigenzinnigheid. Wij zullen regelmatig een aantal merken uitlichten met deze week BePureHome in de spotlight

Design met een twist 
De merknaam klinkt heel internationaal, maar het is een prachtig designmerk van eigen bodem. De uitstraling is eenvoudig, luxe en stoer. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en rauwe kleuren. De collectie bestaat uit kasten, stoelen, banken en nog veel meer stoere woonitems.

Onze favorieten 
De Rodeo serie bestaat uit een 3-zits bank, een 2,5 zits bank, fauteuil/loveseat, hocker, eetkamerbank, eetkamerstoel en een daybed. Je kunt kiezen voor een velvet uitvoering of recycle leer. Recycle leer bestaat uit restanten die worden vermalen en waarvan een nieuwe stof wordt gemaakt. Het bestaat dan ook niet volledig uit leer, maar ook voor 30% uit polyester. De polyester afdeklaag voorkomt oneffenheden waardoor het een stevige combinatiestof wordt. De velvet stof voelt zacht aan, is van een zware kwaliteit en is geschikt voor intensief gebruik. Het is ook mogelijk om een stofsample aan te vragen aan de onderkant van het product in de shop. Zo kun je kijken of de stof past bij je behangetje. 

Accessoires 
Het merk heeft ook erg leuke bijzettafels, vooral in brass uitvoering is er veel keuze. Accessoires zijn er met opvallende kleuren, leuke designs en uitgevoerd in speciale materialen. BePureHome heeft prachtige dienbladen, vazen en lampen. Als je op zoek bent naar een eyecatcher dan is de BePureHome Obvious lamp misschien iets voor jou?! Ook de Bubble is uniek en zal zeker shinen in je interieur. 

Als je zou willen is het mogelijk om je hele huis met het merk in te richten. Wat overdreven? Kies voor één opvallend item zoals het Rodeo daybed of wat accessoires zoals het Paper kaartenrek, een fotolijstje of bijzondere spiegel. 
Op zoek naar nog meer inspiratie? Bestel het Basics magazine, inclusief kortingscodes! 


Essential fruitschaal - Bespoke vitrinekastje


Vogue fauteuil poppy - odd vitrinekast

Statement 4-zits bank velvet warm groen