10x sfeermakers uit de shop

10x sfeermakers uit de shop

Geschreven door: Samantha

Dit najaar ben ik druk in de weer om elk hoekje nét even meer sfeer te geven. Kan jij ook nog wel wat inspiratie gebruiken? Ik verzamelde de 10 leukste sfeermakers uit de shop, zo creëer je in een mum van tijd een nieuwe setting in je huis. There we go!

Voor op tafel

Met slechts een paar snelle updates heb je zo die gezellige herfstsfeer in huis. Ik begin met mijn favorieten voor op tafel, want dit kan ik ook zonder vriendlief realiseren (lees; heeft 2 linker handen). Dit seizoen zijn er zoveel warme bruintinten en dit zie je onder andere terug in de mooiste vazen. Leuk voor op tafel en in combinatie met meerdere exemplaren! Door de abstracte uitstraling en prachtige vormen kun je er ook zonder bloemen uren naar kijken ;) Wil je toch voor het complete plaatje gaan? Kies dan voor droogbloemen óf kunstbloemen, geheel volgens de laatste trends en een bijkomend voordeel is dat ze niet uitvallen of uiteindelijk toch een keer weg moeten.

  1. Bruin glas
  2. Kunstbloemen set 
  3. Gezichten trend 
Aan de wand
Onlangs creëerde ik met de posters van kunstenares Malou Kalay dé slaapkamerwand waar ik naar op zoek was. Elk artwork heeft een eigen verhaal en ze zijn tot in detail geschilderd met waterwerf. Echt een aanrader. Liever in één keer klaar? Kies dan voor posterbehang! Tip: breng het behang aan op een paneel waardoor je het gemakkelijk kunt verplaatsen.

4. Bouquet posterbehang
5. Leo kunstposter 
6. Poutpouri fotolijst

Kussens voor elke stijl
Een paar nieuwe kussens in je slaapkamer of woonkamer zorgen voor een snelle update en het is een vrij makkelijke manier om bij te blijven met de nieuwste interieurtrends.

7. Tokyo kussen
8. Naina kussen

Voor in de hoek
Relaxen in stijl en een perfecte match voor ieder hoekje in huis! Kies voor een fauteuil met een bouclé stof voor extra cozyness of ga voor een stoel met een velvet touch waar je urenlang je favoriete boek op kunt lezen.

9. Lofty Fauteuil
10. Sien eetkamerstoel

Genoeg sfeermakers om mee aan de slag te gaan! Budget tip: neem ook een kijkje bij onze Singles Day deals, want al heeft deze dag van origine een andere betekenis, wij zien vandaag vooral als speciale feestdag voor jezelf! Hét excuus om jezelf te trakteren op een sfeermaker voor in huis.

10x sfeermakers