New in: artwork van Malou Kalay

New in: artwork van Malou Kalay

Door: Samantha

Sinds kort hebben we de prachtige posters van Malou Kalay toegevoegd aan onze selected by collectie! Een verzameling van meubels, verlichting en woonaccessoires die we van allerlei merken zelf hebben opgebouwd. Stuk voor stuk zijn het unieke, basic en pure producten die helemaal bij onze stijl passen. 

Het verhaal
Malou Kalay is een Nederlandse kunstenares, geboren in 1983. Toen ze begon met schilderen en haar talent ontdekte, besloot ze haar droom waar te maken. Twee jaar later heeft Malou een geraffineerde set waterverf schilderingen. Haar gedetailleerde manier van schilderen is fascinerend. Elk uniek werk heeft een speciale boodschap, die een glimlach op je gezicht tovert! Vrijheid. Jezelf zijn. Imperfecties omarmen. Dat is Malou Kalay.

Favorieten
Een greep uit haar favoriete stukken heeft zij op hoogwaardig (fine art) papier laten printen in gelimiteerde aantallen. Waaronder de diverse posters wie we aan onze selected by collectie hebben toegevoegd. Persoonlijke favorieten? Leo en Wisdom! De print van de Leeuw beschermt je zowel tegen je eigen oordeel als dat van anderen. Hierdoor kan je creativiteit vrij stromen. De Leeuw helpt je om trots op jezelf te zijn, wat je meer zelfvertrouwen geeft.

De print van de wolf staat symbool over hoe je een groep in harmonie moet leiden. Elke wolf heeft zijn eigen rol, kracht en zwakte. Wij mensen ook! Respecteer elkaar en communiceer. Kies verstandig. Geef en ontvang liefde. Heb plezier samen. Elk exemplaar is gesigneerd door Malou Kalay zelf voor een persoonlijke touch. 

Het serene kleurenpalet maakt dat deze kunstposters erg goed blenden in een Scandinavisch of industrieel interieur. Extra leuk: combineer diverse posters met elkaar en creëer een unieke wand in huis. 

Het scrollen door de verschillende artworks zorgt meteen voor een dosis inspiratie! Bekijk hier de collectie en ga op zoek naar de boodschap die bij jou past of verras je favoriete persoon met een uniek exemplaar.