Voorkom die herfstdip

Voorkom die herfstdip

Geschreven door: Kim 

“Moest de klok nu een uurtje vooruit of juist achteruit?” Dit weekend was het weer zover. De wintertijd is ingegaan. De komende tijd worden de dagen steeds iets korter en is het steeds iets langer donker. Meer tijd dus om met sfeervolle verlichting een hoop gezelligheid te creëren! Voorkom die herfstdip!

Start je dag met voldoende licht
De wekker gaat en het is nog donker. Vaak wordt het pas een beetje licht als je al op de werkvloer aangekomen bent, áls je al naar je werklocatie toe kan. In veel gevallen is thuis op dit moment de nieuwe werkplek. Zorg daarom voor een fijne bureaulamp op je bureau om de dag mee te beginnen zoals bijvoorbeeld de bureaulamp Philine. Of kies voor de stijlvolle bureaulamp Lub uit de collectie van Zuiver.

Liever aan de eettafel?
Met een hanglamp boven de eettafel of eethoek creëer je in een mum van tijd een sfeervolle ruimte. Mix & match door bijvoorbeeld een aantal lampen met verschillende materialen bij elkaar te hangen of kies lampen van hetzelfde materiaal en varieer in grootte of kleur. De nieuwe Adelaide hanglampen van WOOOD Exclusive zijn perfect om met elkaar te combineren. Of ga je liever voor het moderne ontwerp van de Pottery hanglampen? Hang de lampen wel op verschillende hoogtes. Dit zorgt voor een speels effect. Tijdens de donkere avonden en diners zijn dit soort sfeermakers meer dan welkom!

Favoriet
De nieuwe Moza hanglamp uit de collectie van WOOOD Exclusive is een persoonlijke favoriet. Duurzaam door gevlochten bamboe en een echte eyecatcher. Het licht wat door de lampenkap valt, geeft een prachtig lichtspel en zorgt direct voor sfeer. Je kunt de lamp boven de eettafel hangen maar ook de slaapkamer is een prachtige plek voor deze lamp. Geen ruimte voor een hanglamp? De Moza is ook als tafellamp verkrijgbaar.

Een donker hoekje?  
Tijdens deze donkere herfstdagen is het heerlijk om eens met een goed boek in een hoekje weg te kruipen. Het liefst nog met zacht getik van de regen op het raam. Een vloerlamp of tafellamp is lekker flexibel en kun je makkelijk op een andere plek zetten. Kies bijvoorbeeld voor de Salomo vloerlamp of de nieuwe Mushroom tafellamp van BePureHome. Zo’n donker hoekje heeft op die manier in no time voldoende licht en wordt zo nog gezellig ook!

De komende dagen zal het steeds iets eerder donker worden. Op maandag 21 december hebben we de kortste dag van het jaar en pas vanaf dat moment gaan we weer lichtere tijden tegemoet.

Pssst… om die donkere dagen nog iets leuker te maken hebben we van 30-10 t/m 8-11 een verlichtingsactie! Dit betekent 20% korting op heel veel verlichting in onze webshop. 

Verlichting_sfeer_wk44