All in house vlekkenservice

All in House Service

Een ongeluk zit in een klein hoekje, een vlek is zo gemaakt en het kan best voorkomen dat er een naadje ergens losraakt. Met de All in House Service van Oranje Furniture Care kun je jarenlang zorgeloos genieten van je nieuwe gestoffeerde meubels. Met deze vlekkenservice bescherm je jouw investering en je verlengt de levensduur van het meubel. Deze service gaat over meer dan alleen vlekken. Onder deze service valt namelijk ook diverse gebruiksproblemen, zoals bijvoorbeeld het verhelpen van een piep- of kraakgeluid of het verwijderen van pilling bij textiel. 

Deze uitgebreide service biedt gemoedsrust en (drie- of vijf jaar) garantie op de bescherming van het gestoffeerde meubel dat er jarenlang als nieuw uit blijft zien. Let op: Deze sets zijn alleen te bestellen in combinatie met een bank, fauteuil of eetkamerstoel. Geschikt voor meubels van textiel (excl. imitatiebont en leer). Wil je een eerder gekochte bank beschermen? Schaf dan impregneerspray Textile protector aan

Ga jij voor 3 of 5 jaar service?

De volgende sets All in House service zijn verkrijgbaar:

  • Fauteuil, hocker of eetkamerstoelen: Geschikt voor 1 fauteuil, hocker of 2 eetkamerstoelen. Inhoud: 1x textile Protector 150ml (beschermen), 1x Cleaner 100ml (reinigen), 1x poetsdoek en 3 of 5 jaar service aan huis.
  • Rechte bank 2- tot 4 zits: Geschikt voor 1 rechte bank tot 4 zitplaatsen of 5-8 eetkamerstoelen. Inhoud: 1x textile Protector 300ml (beschermen), 1x Cleaner 100ml (reinigen), 1x katoenen reinigingswashand, 1x poetsdoek en 3 of 5 jaar service aan huis.
  • Hoekbank: Geschikt voor een bank met een hoek, chaise longue of een U-opstelling. Inhoud: 2x textile Protector 300ml (beschermen), 1x Cleaner 100ml (reinigen), 2x katoenen reinigingswashand, 2x poetsdoek en 3 of 5 jaar service aan huis.
  • Hoekbank XL: Geschikt voor een extra grote hoekbank of een U-opstelling. Inhoud: 3x textile Protector 300ml (beschermen), 1x Cleaner 100ml (reinigen), 3x katoenen reinigingswashand, 2x poetsdoek en 3 of 5 jaar service aan huis.

Alle voordelen op een rijtje:

1. Uitgebreide textielbescherming: De speciale formule biedt een effectieve barrière tegen vlekken, morsen en andere dagelijkse ongelukjes. Of het nu gaat om rode wijn, koffie of huisdieren, jouw textiel blijft beschermd.

2. Professionele reinigingsservice: Maak je geen zorgen over hardnekkige vlekken. Met onze inbegrepen professionele reinigingsservice staan de experts klaar om jouw meubels weer in topconditie te brengen.

3. Uitgebreide dekking: De All in House Service dekt niet alleen de zichtbare delen van de meubels, maar ook moeilijk bereikbare plekken. Zo is het gehele meubelstuk beschermd tegen onverwachte schade.

4. Gemak vanuit huis: Deze service wordt volledig bij jou thuis uitgevoerd. Je hoeft de meubels niet te verplaatsen of naar een externe locatie te brengen. 

5. Gemoedsrust: Met een garantieperiode van drie of vijf jaar biedt Oranje Furniture Care een langdurige bescherming voor jouw gestoffeerde meubel. 

Lees voor meer informatie over alle soorten vlekken die gereinigd kunnen worden en welke gebruiks- constructieproblemen er verholpen worden de brochure.

 

Bekijk de brochure

Hoe werkt het:

Stap 1. Bestel samen met je nieuwe meubel de juiste All in House service set.

Stap 2. Spray je meubel direct na het uitpakken in. Volg hierbij de gebruiksaanwijzing die zich op de spuitbus bevindt.

Stap 3. Bewaar je aankoopbewijs van Basiclabel of het Experience Center samen met het servicebewijs van All in House de komende 5 jaar goed en geniet van je meubel! Stap 4. Help een vlek! Probeer deze met de meegeleverde Textile cleaner te verwijderen. Lukt het niet om een vlek te verwijderen of heb je constructieproblemen (b.v. losse stiknaden, ingezakte zitting) meld dit dan binnen 24 uur? Iemand van het professionele customer care team kan dan bij je thuis langskomen om het probleem te beoordelen. De service kun je hier aanvragen of plaats een service aanvraag door de QR-code op jouw servicebewijs te scannen. Vul vervolgens je de gegevens van het zitmeubel in, upload jouw aankoop- en servicebewijs, de foto's van het zitmeubel en tot slot jouw contactgegevens.

Voorwaarden:

Tot een dag voor levering van het meubel kan de All in House Service online worden aangeschaft i.v.m. de garantie. Let op: Bewaar het servicebewijs uit het pakket in combinatie met je aankoopbewijs goed. Dit geldt samen als jouw officiële servicebewijs waarmee je een service aanvraag kunt indienen. Is het meubel al geleverd? Dan is het helaas niet meer mogelijk om van deze service gebruik te maken en raden wij aan om de impregneerspray Textile protector aan te schaffen.

De volgende aspecten zijn uitgesloten van service:

• Meubelen die oneigenlijk gebruikt zijn, zoals bij schuld/opzet

• Product specifieke eigenschappen zoals normale slijtage en gebruikssporen

In bovenstaande gevallen kun je als klant van Oranje Furniture Care wel gebruikmaken van de meubelservice specialisten tegen een korting van 50%.

 

Service aanvragen

Zorgeloos wonen

Kies voor deze All in House Service en geef jouw meubels de bescherming die ze verdienen. Je investeert in duurzaamheid en behoud de schoonheid van het interieur. Er is een pakket voor 3 jaar service of 5 jaar service, hoelang wil jij zorgeloos genieten? 

All in House 5 jaar vlekken en constructie service fauteuil, of 2 stoelen
49,95

Helaas het product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

All in House 5 jaar vlekken en constructie service bank of 5-8 stoelen
149,95

Helaas het product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

All in House 5 jaar vlekken en constructie service hoekbank, max 5 zitplaatsen
249,95

Helaas het product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

All in House 5 jaar vlekken en constructie service hoekbank XL
299,95

Helaas het product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

All in House 3 jaar vlekken en constructie service fauteuil, of 2 stoelen
34,95

Helaas het product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

All in House 3 jaar vlekken en constructie service bank, of 5-8 stoelen
109,95

Helaas het product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

All in House 3 jaar vlekken en constructie service hoekbank, max 5 zitplaatsen
169,95

Helaas het product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

All in House 3 jaar vlekken en constructie service Hoekbank XL
199,95

Helaas het product is (tijdelijk) niet meer leverbaar