Bloemenprint toepassen in jouw interieur

Bloemenprint toepassen in jouw interieur

Heftig, maar wel prachtig! Bloemenprints zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in de fashion- en woonbranche. Ben jij nog een beetje huiverig? Of weet je niet zo goed hoe je deze trend kunt toepassen in jouw interieur? Wij geven je graag wat leuke tips en tricks én een kijkje naar onze prachtige bloemenprint items!

Wat leuk is aan de bloemenprint, is dat je deze écht in iedere interieurstijl kunt verwerken. Je hebt namelijk bloemenprint in diverse kleuren óf juist in vrij neutrale tinten. Er bestaan grote bloempatronen of juist wat drukkere bloempatronen met kleine bloemen. Opvallend design of juist wat ingetogener. Het is een kwestie van de juiste print toevoegen aan jouw interieur.

Kleurrijk interieur; versterken
Heb jij een bohémien woonstijl? Dan is deze print prachtig toe te passen. Pas alleen wel op dat het niet té druk wordt in jouw interieur. Ga daarom voor een bloemenprint in een kleur die al veel voorkomt in je huis, zo wordt deze kleur versterkt. Kies wel voor een patroon van een grotere bloem om wat rust te bewaren. Het botanische past sowieso goed thuis in deze woonstijl. Dus een mooi veldboeket op tafel is altijd een goed idee!Scandinavisch; brengt warmte én sfeer
Kenmerkt jouw interieur zich meer als Scandinavisch? Veel rustige kleuren en natuurlijke materialen? Maak een statement met deze print dit voegt meteen warmte in je interieur toe. Door een mooie poster in een zachte bloemenprint geef je nét wat meer sfeer. Houd je het liever subtieler? Een paar sierkussens en wat andere accessoires zoals een ornament en vaas doen ook al heel veel. 


Turn around bijzettafel BePureHome, Flowerpower vaas


Industrieel; vriendelijke touch
Een industrieel interieur kenmerkt zich met strakke lijnen en materialen als metaal en hout. Het is stoer, maar kan soms ook een beetje kil overkomen. Om een beetje zachtheid en vriendelijkheid aan je interieur toe te voegen is de bloemenprint ideaal en dan met name in een donkere kleur. In een industrieel interieur moet je oppassen met te veel accessoires. Kies daarom voor een statement piece. Denk hierbij aan een stoel óf bank met bloemenprint óf een mooi vloerkleed. Deze kun je namelijk ook als wandkleed gebruiken. 


Statement fauteuil velvet BePureHome


Succes én veel plezier met het toepassen van de bloemenprint in jouw interieur!