Dat zit goed

Dat zit goed

'Fauteuil' is de mooie Franse benaming voor armstoel, leunstoel, zetel, zitplaats of simpelweg stoel. Het is een luie stoel of leunstoel die met name gebruikt wordt om in te 'hangen'. Een fauteuil kan daarentegen ook dienen ter opvulling van een lege hoek. Er bestaan zoveel verschillende uitvoeringen waaruit je kunt kiezen! Het is maar net waar je de stoel voor gaat gebruiken.

De draaifauteuil is multifunctioneel en kun je gemakkelijk midden in de kamer kwijt, de fauteuil met toffe print doet het goed in een kale hoek en voor het ultieme chillen moet je de Chill fauteuil hebben. We vergeten er nog eentje: de loveseat! Dit is een bredere fauteuil waar je met z'n tweeën op kunt zitten.

Ronde vormen
De ronde en organische vormen zijn niet meer weg te denken uit de woonruimtes van tegenwoordig! Dit is een voordeel, want het geeft een wat speelser effect in huis en doorbreekt al die harde lijnen. Gooi nou niet direct alle strakke lijnen uit je interieur, maar combineer ronde en rechte vormen met elkaar om een mooie, spannende balans te creëren. Zet bijvoorbeeld een fauteuil met mooie, zachte vormen naast een strakker dressoir. De Rocco fauteuil met bamboe print heeft het allemaal; ronde vormen, velvet stof en een natuurlijk printje!

Rocco bamboe fauteuil - Sally fauteuil


Zachte, velvet stoffen
De trend van velvet stoffen bestaat al een aantal jaren en waait voorlopig nog niet over! Deze weelderige, rijke stof brengt direct een warme sfeer in huis. Voor een basic en stijlvol effect kies je voor een mooie vergrijsde of pasteltint, dit creëert tevens een rustig geheel. Voor een gewaagde look is de Rocco fauteuil in een roze of oker tint helemaal leuk! 

Rodeo hoekbank elephant skin


Natuurlijk & puur
Ga jij liever voor een rustig en puur interieur met natuurlijke materialen? Rotan geeft een lichte en open sfeer en ze staan zowel binnen als buiten goed! 

Jane binnen - buitenstoel


Op welke fauteuil zit jij het liefst?!