banner vtwonen.jpg

vtwonen meubelen

Ontdek de nieuwe vtwonen outdoor-collectie, waar je het hele jaar door van kunt genieten. Bij de nieuwe buitenmeubels draait alles om gemak. Van XL loungebank tot simpele poef en opblaasbare stoel: zodra de zon zich laat zien ben je met deze items klaar om te relaxen in de tuin. Bekijk hier de gehele collectie.

Zorgeloos genieten

De Hollandia buitenbank serie zorgt voor een luxe sfeer bij jou in de tuin of in de veranda. Creëer een unieke opstelling met de losse elementen die je met een koppelstuk zelf eenvoudig aan elkaar kunt zetten! Apart verkrijgbaar is ook een hocker, leuk als tafeltje of voetensteun. Deze serie is gemaakt van Silvertexstof, afkomstig uit de scheepvaart. De tuinmeubels zijn daardoor 100% waterdicht, uv-proof en kunnen het hele jaar buiten blijven staan. Je hebt de keuze uit camouflage groen en carbon grijs, verkrijgbaar als 3-zitter, 2-zitter en hoekbank.

blok 4 hr.jpg
blok 3 hr.jpg

Ontdek de Hollandia buitenbank serie

Sit On Air

Gestreepte poef en fauteuil Sit On Air zijn verkrijgbaar in twee kleurencombinaties: zand-wit en zwart-wit. Deze items zijn snel op te blazen en heeft een trendy uitstraling en beachy vibe. De outdoor stof van deze fauteuil is gemaakt van 100% polyester en is waterafstotend. Even opblazen en zodra de eerste zonnestralen zich laten zien heb je gemakkelijk een volwaardige tuinset staan. Ideaal te combineren met bijzettafel Pebble, gemaakt van ultralicht en all weather proof fiberclay. Keuze uit wit en zwart en twee formaten.

blok 1 hr.jpg
blok 2 hr.jpg

Populaire items