Headerbeeld-desktop.jpg

Het buitenleven begint

De lente is begonnen! Dat betekent dat we onze tuinen weer zomer klaar kunnen gaan maken, want het buitenleven begint weer. Handen uit de mouwen, dan kun je straks met de lekkere tempraturen gaan genieten in jouw tuinset … Shop je tuin compleet!

Het terras is aan het einde van de winter vaak groen en vies door achterstallig onderhoud. Begin daarom in de lente met een goede voorjaarsschoonmaak, zodat je tijdens zonnige dagen heerlijk kunt genieten van jouw prachtige tuin. Groene aanslag weg, onkruid tussen de tegels plukken en nieuwe planten en bloemen in de borders en potten. Een goede basis van jouw tuin is het halve werk.

Natasja
Natasja
Content creator
Het buitenleven begint - Lucca loungeset

Complete tuinset

Bij het naar buiten halen van je tuinmeubels of tuinset kun je er best eens achter komen dat deze hun beste tijd eigenlijk wel gehad hebben, of dat je gewoon toe bent aan een frisse wind in de tuin. Super fijn is het natuurlijk om een complete tuinset aan te schaffen, zo ben je snel klaar en kun je gemakkelijk een bepaald sfeertje creëren. Vaak is zo een complete tuinset ook voordeliger als losse items bij elkaar zoeken. Bedenk dan ook wat je graag doet in jouw tuin. Ben jij iemand die graag buiten eet of buiten werkt? Dan is het natuurlijk handig met deze wensen rekening te houden. Je schaft dan gemakkelijk een buitentafel met buitenstoelen aan, zodat je een goede plek hebt om aan te schuiven. Ben je meer van het relaxen in de zon en borrelen met vrienden? Dan is een loungeset misschien meer aan jou besteed. Echte zonaanbidder? Dan mag een goede verstelbare tuinstoel, ligbed of voetenbankje zeker niet ontbreken in jouw tuin!

Mix&Match

Combineer jij er liever zelf op los? Houd je van unieke combinaties? Dan kun je natuurlijk zelf ook losse tuinmeubels aanschaffen. Combineer diverse tuinstoelen met elkaar, wij hebben bijvoorbeeld een Bliss tuinstoel of de Wings tuinstoel. Je kunt dan gaan voor een stoel in verschillende tintjes, maar in hetzelfde model om de rust te bewaren. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om juist voor dezelfde kleurstelling te gaan, maar verschillende modellen tuinstoel uit te kiezen. Een mix van materialen geven net die spannende touch! Een eetbankje in combinatie met buitenstoelen staat ook erg speels en kan ook voor kinderen soms makkelijker zijn om aan tafel te klimmen. Bij je buitenbank kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld extra zitplaatsen te creëren door er een paar lekkere loungestoelen bij te zetten of juist een tuinbankje. Ook een hocker is een perfect item om uit te breiden, deze kun je namelijk gebruiken als éxtra zitplek, tafeltje of voetenbankje.

Bliss-tuinset-1350x1350.jpg
Afternoon-Damon-1350x1350.jpg
Jane-tuinstoel-1350x1350.jpg

Tuinaccessoires toevoegen

Ben je er met je tuinmeubels of tuinset helemaal uit? Dan komt eigenlijk het aller leukste gedeelte; de aankleding van je tuin! Maak er een sfeervolle en huiselijke plek van door een paar goede accessoires te kopen. Ga voor een speciaal buitenvloerkleed, een terraskachel, goede buitenverlichting, een kekke parasol en een paar kussen&plaids om echt dat huiskamer gevoel te creëren. Zo kun jij de komende zomer goed vertoeven en ben je van alle gemakken voorzien!

Shop de nieuwste tuinaccessoires