Voorbeeld banner voor blog artikel.jpg

Een kijkje in de tuin van @charisathome

De tuin is een belangrijke plek om tot rust te komen, te genieten van de natuur en gezellig samen te zijn met familie en vrienden. In samenwerking met Charis van het Instagram account @charisathome laten we zien hoe je een buitenruimte kunt inrichten in een natuurlijke stijl.

Samantha
Samantha
Brand Manager

Binnenkijker

Charis is een interieurliefhebber en woont samen met haar man Justin en drie kinderen. Samen met haar gezin woont ze in een prachtig jaren 80 huis dat tot in de puntjes gestyled is. Haar woonstijl omschrijft ze als ‘modern farmhouse x warm minimalism'. Een van de projecten die op haar planning stond, was het opnieuw inrichten van de veranda in de tuin. Ze wilde een ruimte creëren waar ze met familie en vrienden heerlijk kan samenkomen én bovenal kan genieten van lange zomerse avonden.

''Op de veranda hadden we eerst een rechte tafel staan, maar doordat onze veranda schuin loopt kwam deze vorm eigenlijk helemaal niet goed tot z'n recht. Ik was op zoek naar een ronde tafel van natuurlijk materiaal die goed zou passen bij mijn woonstijl. De stoere en minimalistisch look past perfect bij de setting die ik voor ogen had en het resultaat mag er zijn! Dit is zo'n heerlijke plek om lekker te genieten in de zomervakantie.''

Wings stoel
Wings stoel
Bekijk de kleuren
We love betonlook
We love betonlook
Shop betonlook items

Natuurlijk kleurenpalet

Creëer een stijlvolle en rustgevende sfeer in jouw tuin met een kleurenpalet geïnspireerd op de natuur. Kies voor tinten die dicht bij de natuur liggen, zoals koele bruintinten die een harmonieuze en eigentijdse uitstraling geven aan jouw buitenruimte.

Shop in de stijl van Charis

De veelzijdigheid van eettafel Damon

Met de eettafel Damon van het merk WOOOD Exclusive haal je een gezellige, ronde en strakke eettafel in huis met een prachtige bruine betonlook afwerking. Deze veelzijdige tafel is niet alleen geschikt voor binnenshuis, maar kan ook in een droge ruimte buiten worden gebruikt, zoals op een veranda. Organiseer gezellige etentjes met vrienden en familie en geniet van de sfeervolle ambiance die deze tafel creëert. De tafel heeft een diameter van 100 cm, waardoor je er gemakkelijk met vier of vijf personen aan kunt schuiven.

Het ronde design op de stevige poot, in combinatie met het stoere betonlook materiaal Fiberclay, zorgt ervoor dat de tafel een minimalistische en stoere uitstraling heeft. Deze eigentijdse look past perfect binnen het natuurlijke kleurenpalet en maakt de eettafel tot een mooie toevoeging aan jouw tuin of veranda.

Maak ruimte voor de Wings stoel

De Wings stoel van het merk WOOOD is helemaal van deze tijd met z'n trendy kunststof rotan-look. Tip: de stoel is verkrijgbaar in drie kleuren en leuk om met elkaar te combineren voor een speels effect. Charis wilde een mooie basis creëren op de veranda en vond het belangrijk om te kiezen voor verschillende materialen in dezelfe kleurtinten. Laat je inspireren door de combinatie van de Damon eettafel en Wings stoelen voor een stijlvolle en moderne tuin. Voeg hier accessoires en tuindecoratie aan toe met om een gezellige sfeer in je tuin te creëren.

 

Shop tuindecoratie voor een sfeervolle buitenruimte