Entrée

Entrée

Vaak een vergeten ruimte in huis, maar wel heel belangrijk: de hal! Het is het eerste wat gasten zien en ook bij het afscheid nemen sta je vaak nog even in de hal te kletsen. Wij geven hieronder een aantal tips om een verpletterende indruk achter te laten. Alle producten zijn uiteraard in onze online shop te bestellen en worden gratis bezorgd, in de hal! Hoe zorg jij voor een leuke binnenkomer? 

De basis 
Begin bij het begin en dat is natuurlijk de vloer, ga voor een tegelvloer om viezigheid makkelijker schoon te kunnen maken. Plaats een (buiten)vloerkleed voor bijvoorbeeld vieze laarzen of voetbalschoenen. Ook een belangrijk item in de hal is een sleutelkastje of haakjes zodat je jouw sleutels altijd makkelijk terug kunt vinden. Zorg voor goede verlichting, dit kan ook in de vorm van een echte eye-catcher zoals een lamp uit de Seletti serie.  

Een kleine hal 
In een kleine ruimte kun je beter kiezen voor lichte muren, hierdoor oogt het meteen wat groter. Bij een groot gezin, zijn er vaak veel schoenen. Een smalle schoenenkast is dan een handige oplossing, ook het plaatsen van (smalle) wandplanken – hang deze zo hoog mogelijk op – is een goed idee. Je kunt een opstapje in de gang zetten zodat je er altijd goed bij kunt. Hang een spiegel op want op deze manier vergroot je de ruimte. Heb je veel petten, hoeden, sjaals en andere accessoires? Maak dan creatief gebruik van haakjes en/of planken. Hang ze hier en daar op voor een speels effect. Berg de kleine spullen op in mooie manden of dozen. Een andere slimme optie voor een kleine hal is het ophangen van twee roedes onder elkaar, met de korte- en kinderjassen onderaan. Op deze manier benut je de ruimte optimaal, dus vergeet zeker ook niet om gebruik te maken van de hoogte. 

De ruime hal 
Bij een ruime hal is er veel meer mogelijk en kun je echt een mooie entrée creëren! Maak het gezellig en persoonlijk door een memobord, verjaardagskalender, of foto op te hangen. Zet een bankje neer om je schoenen aan te trekken en plaats een kapstok over de hele lengte van de wand. Een sidetable met wat persoonlijke spulletjes of geurstokjes zorgt voor een warm welkom, met een spiegel erboven als final touch krijg je zeker waardering van je gasten. 

Succes! 

Fotolijsten en lamp - de hal