Originele cadeautjes - onze tips

Originele cadeautjes - onze tips

Een cadeautje bedenken voor een speciale gelegenheid is altijd een uitdaging. Nu Moederdag weer voor de deur staat hebben wij een aantal leuke presentjes voor je uitgekozen, ook leuk om jezelf cadeau te doen trouwens! 

1. Nieuw in de Selected By collectie van Basiclabel zijn de posters en kussens met prachtige prints. De posters met wilde vogels, insecten en andere prints worden geleverd met frame en passen in elk interieur. De posters zijn leuk met elkaar te combineren, maar staan ook op zichzelf als enkel stuk goed boven de bank, in de hal of in een andere vrije hoek van de kamer. Met de originele tropische print op de kussens breng je meteen het voorjaar in huis! 

2. Omdat we gek zijn op de 'insectenprint' trend zijn wij ook fan van deze decobordjes voor aan de wand uit de WOOOD Exclusive collectie. De prints komen uit het Rijksmuseum Amsterdam en zijn getekend door Lambert Lombard (ca.1650). 3. Ben je echt gek op iemand en wil je diegene graag verrassen? Dan zegt de tekst op deze kussens genoeg! Zusss heeft nog veel meer moois in de collectie, waaronder stoere zonnebrillen en handige tassen.      4. Met een Elle sieraad tover je zeker een glimlach op je moeders gezicht. De sieradenlijn van Ellen Beekmans bestaat uit kettingen, ringen en armbanden die goed met elkaar te combineren zijn. De sieraden zijn authentiek en hebben ook nog eens een aantrekkelijk prijskaartje. Heb je een hele lieve moeder? Geef er dan dit luxe sieradenbakje bij. 

5. In plaats van een bloemetje in het water, een bloemetje in een glazen bol. Terwijl echte bloemen verwelken is deze bloem accessoire van BePureHome een tijdloos geschenk. Staat heel leuk op een bijzettafel of in een showkast. Hopelijk sta je door onze tips niet met lege handen op 13 mei en kun je jouw moeder verrassen met een prachtig persoonlijk geschenk. Kom je er toch niet uit? Dan kun je altijd nog voor een cadeaubon gaan!