Spotlight: WOOOD

Spotlight: WOOOD

Het assortiment van Basiclabel bestaat uit een eigen collectie, uitgebreid met verschillende merken. Een verzameling van artikelen, geselecteerd op kwaliteit en eigenzinnigheid. Wij zullen regelmatig een aantal merken uitlichten met deze week WOOOD en WOOOD Exclusive in de schijnwerpers. 

Oorsprong 
WOOOD staat voor robuuste, eigentijdse en aantrekkelijke woonartikelen. De massief houten (grenen en eiken) meubelen zijn vooral goed vertegenwoordigd, maar de collectie bestaat ook uit metalen en gestoffeerde artikelen. Voor een groot deel wordt de collectie van WOOOD in Nederland geproduceerd. Het Nederlandse vakmanschap zorgt voor unieke ontwerpen van pure materialen, het hout is FSC gecertificeerd waardoor je dus ook nog een verantwoord meubelstuk in huis haalt. De producten worden zo compact mogelijk verpakt waardoor er meer pakketten in één keer verzonden kunnen worden.

Onze favorieten!
Op nummer 1 staat Teun, wie kent hem niet? Met deze zwart gelakte metalen vakkenkast haal je een echte eyecatcher in huis. Teun staat prachtig in elke ruimte; in de hal, slaapkamer of woonkamer! Je kunt er zelfs twee kanten mee op, plaats de kast tegen de muur of gebruik hem als roomdivider. 

Heb jij de Sara fauteuil al gespot? In velvet kan dit een leuke aanvulling zijn voor je zithoek. Door de comfortabele zit komt deze stoel ook goed van pas in een leeshoekje voor een heerlijk momentje voor jezelf. 

De Meert serie mogen wij natuurlijk niet overslaan! Tegenwoordig is de wandplank in menig interieur te vinden. In de keuken als kruidenrekje, in de hal als handig opbergplekje of als decoratierek in de woonkamer. 

Ook heeft WOOOD stoere bijzettafels, buitenmeubelen en kinderbedden in de collectie!

WOOOD Exclusive 
Naast de reguliere collectie heeft WOOOD ook een exclusieve lijn. Deze collectie heeft net een beetje meer lef en is beperkt verkrijgbaar. Het zijn speciale items zoals de insect decobordjes in samenwerking met het Rijksmuseum. Door de basics met bijzondere voorwerpen te combineren, creëer je een geheel eigen stijl die zowel tijdloos als verrassend kan zijn. 

Basic & eigenzinnig! 

Teun, meert
 
Emily, Sara