Het is lente!

Het is lente!

Het lijkt er nu toch echt van te gaan komen; er zijn heerlijke lente-temperaturen voorspeld! Wij zijn er aan toe en achter de schermen zijn wij ook al druk bezig geweest met de buitencollectie. Wil je jouw interieur een flinke lente make-over geven en kan je tuin of balkon ook wel een facelift gebruiken? Wij hebben genoeg ideeën voor de komende (hopelijk warme) maanden.
 
Creëer sfeer
Haal grote bossen lentebloemen in huis en zet ze in flinke vazen. Zo creëer je binnen no-time een echt lente gevoel.

Heb je vachtjes en plaids, verhuis deze dan naar buiten. Binnen zijn ze overbodig, zowel qua temperatuur als qua look en feel. Buiten kunnen we ze daarentegen wel goed gebruiken. Is het net even te fris, maar wil je niet met je jas aan buiten zitten dan is een plaid om je schouders de ideale oplossing. Vachtjes zorgen voor een lekkere zachte zit op houten en metalen tuinmeubels. 

Heb je een donker vloerkleed liggen, rol het op, berg het op op zolder voor de volgende winter en leg een vrolijk gekleurd vloerkleed in je woonkamer. Dit geeft meteen een zonnig resultaat en je kunt het volgend jaar gewoon weer toepassen! 

Planten in je interieur blijven populair. Gelukkig maar, want een groen huis is een gezond thuis! Geef je planten even lekker een lauwe douche, daar frissen ze enorm van op. Heb je een buitenkraan, geef ze dan een buitendouche. Sommige planten, zoals bijvoorbeeld de bananenplant, kunnen in de lente en zomer heel goed buiten staan. Zo creëer je daar ook meteen een tropisch sfeertje.

Wil je het in huis wat rigoureuzer aanpakken, schilder dan een donkere muur over met een frisse kleur of ga voor een prachtige nieuwe pasteltint. Wie durft? Het is een kleine moeite met een groots effect! 

Binnen is buiten
Nu het echt lente wordt, zullen we elke dag ook heel wat uurtjes buiten ‘wonen’, we draaien alles een beetje om; binnen is buiten. Er zijn hele gave stoelen en bankjes die je zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Ze zien er niet meteen uit als echte buitenmeubelen, waardoor ze ook heel goed binnen gebruikt kunnen worden. De meubelen zijn van speciaal materiaal gemaakt dat tegen de weersinvloeden kan, waardoor ze ook heel goed buiten kunnen blijven staan. 

Met wat vrolijk gekleurde kussens in je stoelen en lantaarns op tafel ben je zeker van heel veel heerlijke dagen en gezellige avondjes buiten!

Vazen