Je hebt nooit genoeg kussens!

Je hebt nooit genoeg kussens!

De bank en je favoriete fauteuil worden pas echt cozy met sierkussens en een warm plaid. En een cozy zithoek is precies wat we willen nu het buiten donkerder wordt. Zodra de herfst begint, gaan we op zoek naar manieren om meer warmte toe te voegen aan de sfeer in huis. We branden kaarsjes, doen de gordijnen wat eerder dicht om het donker buiten te sluiten en kruipen lekker op de bank om de warmte op te zoeken. 
Een lekker sfeertje in huis halen
Sierkussens maken elke bank gezelliger, maar kussens zorgen ook voor meer zitcomfort. Een beetje overdaad schaadt in dit geval niet. Een flinke stapel kussens in je zithoek geeft het luxe gevoel van weldaad. Behalve je bank, wordt ook je fauteuil een stuk aantrekkelijker met decoratieve kussens. Met een andere set kussens, verander je heel gemakkelijk de sfeer in je interieur. Sierkussens zijn één van de meest veelzijdige accessoires om de sfeer in huis een flinke boost te geven. Voor de lente en zomer zoeken we het in de lichte kleuren en frisse stoffen als katoen en linnen. Voor de donkerdere maanden in de herfst en winter doen warme kleuren en aaibare stoffen het juist goed. Denk hierbij aan zacht luxe velvet en fake fur.

Mix & Match
De kleuren warm rood, donkerblauw, groen en geel hadden, naast grijstinten, het afgelopen jaar al een sterke opkomst. Voor het nieuwe jaar komen daar onder andere beige, karamel en prachtige bruintinten als warme kleuren bij. Durf te combineren! Mix & Match. Combineer kleuren en stoffen, maar durf ook een printje toe te voegen.

Als je bij ons in de winkels komt, dan zie je dat ook wij volop decoreren met kussens en plaids. Op al onze banken en ook in onze fauteuils liggen zalige plaids en super mooie kussens. We helpen je graag de juiste kussens te vinden voor jouw warme herfsthuis. Ook bij ons online kun je helemaal los gaan, genoeg te kiezen uit onze grote collectie warme kussens!

Tip
Heb je al een paar favoriete kussens op je bank, maar zoek je er het perfecte kussen bij? Dan kan het soms lastig zijn precies de goede kleur te vinden. Neem gerust een kussen van thuis mee naar de winkel, dan kunnen we samen het plaatje afmaken!

Let’s get cozy!