Lichtpuntjes tijdens donkere dagen

Lichtpuntjes tijdens donkere dagen

Heb jij ook zo’n last van dat uurtje tijdverschil? Om 17:00 uur begint je buik te knorren en om 21:00 uur vallen je ogen al dicht. Herkenbaar? Het is wat ons betreft tijd voor een winterslaap, maar helaas wij zijn geen beren. Daarom moeten we de zonnetjes binnen maar eerder en langer laten branden. 

Lichtplan
Verlichting, het is voor veel mensen het lastigste onderdeel van het interieur. In een bestaand huis zijn de aansluitingen vaak niet naar wens, maar kan het ook zoeken zijn naar wat voor type verlichting je nodig hebt. Zoals onze stylist al omschrijft in het blog; ‘Sfeer en zoveel meer’ is een lichtplan een must. Je begint bij de hoofdelementen, zoals boven de eettafel en de zithoek en kijkt daarna naar andere vertrekken waar een lichtpunt niet mag ontbreken. 

Eyecatcher 
Een lamp moet vooral praktisch zijn, maar het oog wil natuurlijk ook wat! Een leuke eyecatcher van dit seizoen is de Projector tafellamp van BePureHome. Opvallend, stoer en leuk op een kastje, in een vakkenkast of op een bureau of sidetable. Voor verlichting in de zithoek kun je bijvoorbeeld kiezen voor een boog vloerlamp of deze leuke wandlamp. Een dimmer is ideaal om de sfeer en de functie te kunnen bepalen. Bij het lezen van een boek zet je het licht wat feller en bij het drinken van een glaasje met vrienden zet je het licht juist wat minder fel. 

Ideetje voor de kerst! 
Maak jij altijd een feestje van het kerstdiner, dan hebben wij iets leuks voor jou! Onze favoriet en leuk voor de kersttafel is; de tafelklem. Eerder alleen in het zwart, maar nu ook in het goud verkrijgbaar! Afgelopen zomer werd de tafelklem vooral gebruikt op de tuintafel, maar binnen is het ook helemaal geen slecht idee. Hang er een lichtsnoer overheen, wat gezellige ornamenten en kerstballen en je hebt in een handomdraai een hele gezellige eethoek. 

Betaalbare verlichting 
Verlichting hoeft niet (heel) duur te zijn, Basiclabel heeft een hele serie betaalbare verlichting. Zo heb je bijvoorbeeld al een leuke tafellamp voor 30,-. Op heel veel lampen zit deze hele maand zelfs ook nog 20% korting

Trend 
Verander jij je interieur regelmatig dan kun je meegaan met de trends, en kiezen voor zo'n grote lampion van HKLiving. Ben je meer van een tijdloos interieur dan kun je beter kiezen voor een eenvoudig model waarvan je zeker weet dat je die over een paar jaar nog steeds leuk vindt. 

Stellato hanglamp - Pien lampenserie van WOOOD