Kom binnen!

Kom binnen!

Je bent vast al druk bezig geweest om je huis te ont-zomeren en gezellig in te richten voor het nieuwe seizoen. Alles is heerlijk opgeruimd, knus gemaakt met kaarsjes en warm aangekleed met kussens en plaids

We kleden niet alleen ons huis warm aan tijdens de koudere seizoenen, ook zelf trekken we warmere kleding aan. Winterjassen, sjaals en het duurt niet lang meer of ook de wollen mutsen en handschoenen komen weer in de hal te liggen. Je familie, vrienden en vriendjes van je kinderen die over de vloer komen, brengen behalve veel gezelligheid, ook de nodige jassen en tassen met zich mee. Niet echt een gezellige binnenkomer zo’n rommelige aanblik van dikke jassen en winterkleding in de hal. 

Opgeruimd staat netjes
De hal is de eerste indruk die je krijgt van het huis waar je binnenkomt. En diezelfde hal is ook het laatste wat je ziet wanneer je het huis verlaat. Het is prettig als de hal opgeruimd en gezellig is, dat zorgt voor een warm welkom. Met een fijne kapstok heb je dit zó voor elkaar.

Kapstokken en haken
Heb je een niet al te ruime hal, kies dan niet voor een grote kapstok, maar juist voor losse haken of knoppen. Simpele haken aan de wand kunnen heel speels zijn, maar je kunt ook kiezen voor hippe blikvangers. Hang de haken of knoppen op verschillende hoogtes. Op die manier kun je niet alleen meer jassen kwijt, je zorgt ook dat kinderen zelf hun jas kunnen ophangen op de lagere haken. Als je hal ruim genoeg is voor een grotere kapstok; dan is de Giro kapstok van BePureHome stand vintage metaal een absolute aanrader. Deze kapstok is met zijn bijzondere vintage en industriële uiterlijk een echte eyecatcher in je hal. Deze op zichzelf staande kapstok heeft bovenin vijf ophanghaken en onderin twee grote legplanken. Deze zijn handig voor bijvoorbeeld schoenen, of voor mooie opbergmanden

Ook andere ruimtes in huis kun je afstylen met een mooie kapstok. Denk maar aan de slaapkamer. Je sjaaltjes, je tassen en je leuke nieuwe hoed mogen zeker gezien worden op een mooie wandkapstok als de Hatstand van BePureHome. Een andere  fraaie verschijning, als de Wiek van WOOOD, is een uitkomst in een vrije hoek.

Basiclabel heeft een mooie collectie kapstokken en haken, er zit er zeker een tussen waar jij en je hal heel blij van worden. Dat is lekker thuiskomen!