Blikvangers en eyecatchers

Blikvangers en eyecatchers

Wij vinden dat elke ruimte in huis om een echte blikvanger vraagt. Dat hoeft helemaal geen dure blikvanger te zijn, maar wel een bijzondere. Bijzonder hoeft niet duur te zijn. Het kan een item zijn dat je geërfd hebt van je verre voorouders, of een originele vondst die je deed tijdens een mooie reis. Ook op rommelmarkten kun je zomaar die ene vintage blikvanger voor in je hal of woonkamer tegenkomen. Het geweldige van blikvangers is dat ze eigenlijk altijd wel een gesprek uitlokken met familie en vrienden die op bezoek komen. En wat is er nou fijner dan een goed gesprek!

Karakter 
Voor echte vintage en unieke doorleefde items kun je bijzonder goed slagen in ons filiaal Basiclabel Loft. Je zult je sowieso vergapen aan het bijzondere karakter van het historische pand zelf, maar ook de vintage meubels en unieke woonaccessoires zullen je verrassen. Een blikvanger hoeft natuurlijk niet oud of vintage te zijn, ook nieuwe woonitems kunnen precies dátgene aan je woonruimte toevoegen, wat de ruimte nodig heeft. Zoek een item met karakter dat bij jou en je interieur past. 

Multifunctioneel
Met een eyecatcher kun je de aandacht afleiden van saaie hoekjes waar je niet blij van wordt. Je hebt misschien wel zo’n hoek waar de verwarmingsbuizen niet mooi weggewerkt zijn. Plaats in die hoek een opvallende plant, groen doet het altijd goed en een plant is erg goed voor de luchtkwaliteit in de ruimte. Kies een gave ingelijste poster, of een schoolplaat met een vintage uitstraling voor aan je wand. Dag saaie muur, hallo blikvanger!

Een eenvoudig dressoir of simpele eettafel wordt helemaal sjiek de friemel met een opvallend item als een palm van BePureHome of een fraaie kandelaar. Je kunt ook juist het dressoir of je eettafel zèlf als blikvanger laten dienen, er zijn prachtige exemplaren te vinden. Ook met een opvallende kast bereik je je doel. Lampen dienen natuurlijk als verlichting, maar kunnen ook geweldige eyecatchers zijn. Kies dus niet zomaar een lamp die je wel leuk vindt, denk ook goed na over de functie en wat je wilt bereiken in je interieur. 

Gewone huis-tuin-en keuken items worden zomaar gave blikvangers als je de juiste keuze maakt. Denk maar eens aan een kruk of poef; het zijn gewone gebruiksvoorwerpen die zéker niet gewoon hoeven te zijn. Kijk bijvoorbeeld naar een klassieke fluwelen poef of een stoere industriële kruk. Die zullen niet gauw over het hoofd gezien worden.

Shop lekker rond in onze webwinkel, maar ook in onze stenen winkels in Hoorn vind je heel veel prachtige eyecatchers!

Lange Jan - Peony - Fay - Housedoctor