De gezelligste tijd van het jaar…

De gezelligste tijd van het jaar…

Het is weer bijna zo ver, Kerstmis. Lichtjes overal in de stad, kerstmuziek op de radio, met warme chocolademelk op de bank, alle nieuwe Netflix kerstfilms, en vooral gezelligheid met familie is waar Kerst natuurlijk om draait. Wij hebben de kerstboom al opgetuigd, ja zelfs voordat de Sint het land weer uit is, want voor ons kan Kerst niet lang genoeg duren. Net zoals in vele kerstliedjes gezongen wordt; was het elke dag maar Kerstmis. Het is oké als je nog niet zo ver bent, maar er wel naar uitkijkt om straks thuis alles in kerstsfeer te versieren. Dit zijn onze kerst ‘to do’s’.

De Boom
De kerstboom is natuurlijk het belangrijkste onderdeel van de kerstversiering. Geen zin in een boom? De december poster is een leuk alternatief. Er zijn tegenwoordig ook ontzettend veel leuke opties om het anders dan anders te doen. Kijk vooral even voor inspiratie op onze Pinterest pagina. Als je nou kiest voor een echte of een neppe boom, versieren is en blijft ontzettend leuk. Je kunt er een echte bezigheid van maken met wat kersmuziek op de achtergrond, maak het persoonlijk en knutsel je eigen ornamenten. Ook leuk om samen met de kinderen te doen en ze dan samen in de boom te hangen. 

Decoratie
Naast de boom kun je kerstversiering ook op andere plekken in je huis toepassen. We hebben leuke ornamenten, kersposters en metalen kerstbomen en sterren die je aan de muur kunt hangen. Maak het gezellig met veel kaarsjes en kandelaars. Een mooie groene dennetak in een vaas kan ook al voor een kerstgevoel zorgen. Je kunt tevens een krans ophangen om de ultieme kerstsfeer te creëren.

Kerstdiner
Als je met kerst lekker bij iemand anders gaat dineren heb je geluk, maar als je zelf gaat hosten kan dat best wel stressvol zijn. Vraag eens aan je genodigden om allemaal een gerechtje mee te nemen, dit scheelt een hoop energie, tijd en stress. Ook zorgt het voor een super leuke sfeer en vaak voor originele gerechten. Wel is een mooie gedekte tafel een must voor interieurliefhebbers. Met een van onze tafelklemmen kun je de kersttafel ontzettend mooi versieren zonder dat alles op tafel staat. Maar met mooi servies en tafeltextiel kom je ook al een heel eind.Cadeautjes
Kerst draait natuurlijk niet om de cadeaus maar het is wel het seizoen om te geven dus als je nog op zoek bent naar leuke pakjes om aan je familie en of vrienden te geven dan hebben wij voor iedereen wel iets leuks in huis. Kijk even online of kom voor exclusieve spulletjes langs in onze winkels. Als je toch iets anders wilt dan is het ook een leuk idee om eens ‘beleving’ cadeau te geven. Denk aan een theater ticket, spa dagje of een restaurantbon. Je kunt ook zelf hele leuke cadeaus maken. 

Vergeet niet om vooral te genieten van deze kerst.
Have a ‘Merry Christmas’.