Hallo 2019!

Hallo 2019!

Het is alweer week 2 van 2019… de tijd vliegt en wij zijn klaar voor een frisse start in het nieuwe jaar. Wel is het weer even wennen om na al die drukke en gezellige feestdagen weer aan het werk te gaan, vind je niet? 's Ochtends is het nog steeds donker als je van huis op weg moet naar je werk en vaak is het zelfs ook alweer donker als je thuiskomt. Om die donkere winterochtenden iets makkelijker te maken hebben wij een paar tips en tricks voor je bedacht. 

Rise and Shine!
Ben jij iemand die meteen zijn bed uitstapt als de wekker gaat? Of moet je juist een paar keer snoozen? Denk goed na over hoe jij het liefst wakker wordt. Je wilt natuurlijk liever niet haasten dus misschien is 10 minuten eerder opstaan toch wel beter. Zorg er wel voor dat je genoeg slaap krijgt! Het hebben van een ‘routine’ is fijn en makkelijk zodat je 's ochtends vroeg niet te veel beslissingen hoeft te maken. Zo ben je later op de ochtend productiever! Een georganiseerde plek om je outfit uit te kiezen of om bijvoorbeeld je make-up te doen maakt alles een stuk gemakkelijker. Wij houden van organiseren en hebben gelukkig een heleboel kasten waar je alles mooi en opgeruimd in op kunt bergen en dan weer makkelijk terug kunt vinden.

Royce kruk - Connect kast WOOOD


Neem even de tijd voor je ontbijt, want dat is nou eenmaal de belangrijkste maaltijd van de dag. Geen trek of zin? Probeer toch langzamerhand iets te eten in de ochtend, of neem iets mee voor onderweg. Wij houden ervan om 's ochtends lekker een bakje havermout of yoghurt te eten, het liefst met fruit er in. Een kopje thee of koffie erbij en de ochtend is compleet. Het liefst dan wel uit mooi servies natuurlijk, bijvoorbeeld van HKLiving

Check voordat je begint met werken je agenda, dan weet je wat je te wachten staat en begin je goed voorbereid aan de dag. Als je dan eenmaal aan het werk bent, begin dan eerst met de grootste of meest vervelende opdracht. Als je die hebt afgemaakt kun je alles aan en valt het voor de rest van de dag wel mee. We hopen dat je zo de donkere winterochtenden iets makkelijker en bewuster doorkomt. Ook wensen we je het allerbeste voor 2019! En mag het maar een top jaar worden.