Lekker naar buiten!

Lekker naar buiten!

Door: Natasja

Het is officieel, de lente is weer begonnen! Dit betekent dat het langer licht blijft, de tempraturen weer aangenamer worden en dat het leven zich weer meer buiten kan gaan afspelen. Begint het bij jou ook al te kriebelen? Wees voorbereid op het lekkere weer door de tuin alvast helemaal op te frissen voor de eerste zonnestralen. Zo kun jij straks optimaal genieten als het echt mooi weer is!

Buiten sfeerbeeld 1

Binnen of buiten?
Vaak moet je in de winter je tuinmeubelen opbergen, afdekken en in het nieuwe seizoen eerst voorzien van een grondige schoonmaakbeurt. Dat hoeft dus niet altijd zo te gaan. Wat heel fijn is aan veel van onze buiten items, is dat ze zowel binnen als buiten te gebruiken zijn! Zo zijn je meubels multifunctioneel en dat is wel zo duurzaam (scheelt natuurlijk ook een hele hoop gedoe. Neem bijvoorbeeld deze Febe bijzettafels, modern & stoer en voorzien van een speciale UV coating. De u-vormige bijzettafel is super praktisch wanneer je bijvoorbeeld buiten aan het werk wilt. Je schuift de bijzettafel zo aan je buitenbank en je kunt werken en genieten van het eerste zonnetje. Win-win! De Friday stoelen hebben niet alleen een hele leuke naam, ze zien er ook nog eens heel gaaf uit. Wat zo handig is aan deze stoelen is dat je ze gemakkelijk kunt opstapelen door de gaten in de zitting. Ruimtebesparend! Ook handig is dat wanneer er een regenbui valt, het water dus ook gemakkelijk wegloopt. Binnen aan je eettafel geven ze een stoer karakter met een nostalgisch sfeertje.Vakantie-vibe
Nu we veel rondom het huis zijn is het wel leuk om van je tuin een fijne plek te maken, zo is het thuis vertoeven geen straf. Plaats bijvoorbeeld een lekkere grote picknicktafel, zo kun je met mooi weer buiten lunchen met de kids of in de avonduren lekker barbecueën en borrelen. Dit heeft een heerlijk ongedwongen sfeer. Vloerkleed eronder, parasol erbij, en een koeler voor je drankjes. Wie doet je wat?! Zo heb je dat vakantiegevoel snel te pakken.
Voor de kinderen kun je ook een leuk hoekje in de tuin maken. Geef ze bijvoorbeeld een water- en of zandtafel en ze zijn úren zoet. Een leuke schommel doet ook wonderen.

Succes met de voorbereiding op het buitenleven. Heb je een mooie foto van hoe jij onze meubels buiten gebruikt? Laat ze ons dan zien door hier een foto te uploaden, vinden we leuk!