Lentekriebels: Opbergtips

Lentekriebels: Opbergtips

Geschreven door: Kim 

Lentekriebels: Voor de een door alle bloemetjes (en bijtjes) en voor de ander vanwege een langverwachte grote schoonmaak. Of misschien wel allebei! De lente hangt eindelijk in de lucht, met al haar wisselvalligheid. Niet getreurd, want een regenachtige lentedag is juist een perfect moment om je huis he-le-maal door te gaan en van boven tot onder op te ruimen. En dan op de mooie dagen, welverdiend, heerlijk de tuin in. Genieten van de lente.

Kleine opbergers
Je kunt ze niet genoeg in huis hebben; opbergers. En dan natuurlijk het liefst praktisch én stijlvol. Iets wat we het komende seizoen veel terug zien, zijn opbergers van natuurlijk materialen zoals rotan of zeegras. Manden en kisten zijn perfecte items om wat losse spulletjes in op te bergen. Helemaal handig is deze set manden op wieltjes. Makkelijk verplaatsbaar en je kunt er een hoop in kwijt. Een opberger kan ook een echte eye-catcher zijn zoals deze ronde rotan kast. Zo’n kast trekt door zijn vorm meteen je aandacht en achter de deurtjes is ruimte om spullen uit het zicht op te bergen. Meer spullen om op te bergen? Kies dan voor een grotere opberger zoals een kast of dressoir.

Sfeerbeelden Lentekriebels 1


Grote opbergers
De kastenserie Bonk van het eigen merk Basiclabel is een serie van prachtige basic kasten waarin je veel kwijt kunt. De kasten zijn zowel in een open variant als een variant met dichte deuren of glazen deuren beschikbaar. Opbergen hoeft natuurlijk niet meteen door spulletjes helemaal uit het zicht op te bergen. Sommige items mogen best gezien worden! Kies voor de open kast of vitrinekast om unieke items te showen. Hoe leuk is dat! Voor een kastenserie met een natuurlijke look is de Gravure uitermate geschikt. In heel veel varianten beschikbaar, stijlvol én genoeg opbergruimte. En natuurlijk zijn er nog veel meer opbergers online terug vinden!

Sfeerbeelden Lentekriebels 2
 

I like the flowers
Vroeger zongen we het al met z’n allen “I like the flowers”. En in de lente natuurlijk helemaal! Dé tijd met bomen vol bloesem en tuinen in bloei. Extra leuk en bij uitstek de tijd om de tuin ook een beetje naar binnen te halen! Bijvoorbeeld door deze prachtige vaas Bassin van het merk Zuiver. Pluk wat bloemen uit je tuin, of kies voor droogbloemen, en creëer je eigen lentestuk in huis. Nog een leuke manier om de tuin een beetje naar binnen te halen; een pressed of potpourrie fotolijstje. Of kies voor een vrolijke vaas om een mooi boeket in te zetten.

En, ik weet het zeker, het liedje zat meteen in je hoofd dus met z’n allen: “Doewakadoewakadoewakadoe”.Sfeerbeelden Lentekriebels 4


Happy shopping!