Winactie - Duurzame verlichting

Winactie - Duurzame verlichting

WIN - Maak kans op 2x de Kalimantan tafellamp (t.w.v. 165,-) van het merk Good & Mojo! 

De tafellamp is voorzien van twee verschillende kleuren. Het gevlochten bamboe heeft aan de ene zijde een naturel tint en aan de andere zijde een stoere zwarte afwerking. Hierdoor kan de lamp een rustige, warme sfeer geven aan je interieur óf juist een stoer karakter geven. Leuke afwisseling en aan te passen aan je stemming! Het licht wordt zacht en speels verspreid door de opengewerkte structuur van de lampenkap. Dit geeft een extra bijzondere touch aan de lamp. 

Hoe maak je kans?  
Ga naar onze Instagram pagina, like het bericht (10 mei online), volg ons en @goodandmojo en tag degene die volgens jou wel een lichtpuntje kan gebruiken! Reageren kan tot woensdag 12 mei 17:00 uur. Donderdag maken wij de winnaar bekend in de Instagram Stories. 

Over Good & Mojo 
Als je kiest voor de verlichting van dit merk, kies je voor duurzame verlichting. De verlichting wordt vervaardigd met duurzame materialen zoals kurk, gerecycled glas, autobanden, eco-linnen, bamboe en jute. Daarnaast gaat er een deel van de opbrengst naar de WakaWaka Foundation en wordt er voor elke verkochte lamp een boom geplant. De duurzame lampen zijn vernoemd naar bergen, rivieren, regio's en nationale parken. De organisatie is geïnspireerd geraakt door andere merken die duurzaamheid belangrijk vinden zoals Tony's chocolonely en TOMS schoenen. Ontdek de collectie en meer duurzame artikelen hier

 

Deze actie is op geen enkele wijze verbonden, gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Facebook en/of Instagram.