Sfeer in de tuin met de juiste verlichting

Sfeer in de tuin met de juiste verlichting

Geschreven door: Karin 

Voor je gevoel is de zomer net gestart. Mooi weer en volop summer vibes! Huh? Ohja… Wij hebben de langste dag alweer achter de rug. Nou dat geeft helemaal niets want des te meer kunnen wij genieten van de meest gave tuinverlichting.

Wat tegenwoordig in de tuin niet meer is weg te denken, is het populaire lichtsnoer Bulb van Housedoctor. In de zomer gezellig voor buiten en in de winter sfeervol voor binnen.

Nu is er zo ontzettend veel leuke verlichting voor buiten, maar hoe pas je dat dan het beste toe en welke combinaties zijn daarbij goed te maken. Omdat het aanbod groot is, wordt het daardoor niet makkelijker. Wij helpen je op weg… Door om te beginnen een niet al te grote collectie aan te bieden. Check deze pagina met onze buitenverlichting. 

Rondom het huis is een wandspot, zoals de Boogy, helemaal perfect. De spot schijnt subtiel licht naar boven en naar beneden. Wanneer je om het huis heen een paar van deze wandspots plaatst creëer je een waanzinnig charmant effect buiten. Wanneer je over een veranda beschikt is het een idee om de Jersey hanglamp daarin op te hangen.

De Jersey hanglamp, is een moderne versie van de lantaarn van vroeger. Een lamp als deze brengt sfeer en door het zwart metaal combineert deze verlichting goed bij de tuinmeubels van nu.

Wat ook goed in de veranda of tuinkamer past is een vloerlamp geschikt voor buiten, zoals de Justin. Zo haal je de woonsfeer van binnen zeker naar buiten.

Licht op de tuintafel
Daarna is het tijd om de puntjes op de i te zetten en maak je het, buiten de kaarsjes om, helemaal af door een fancy tafellamp voor buiten, zoals La Donna of de Fjara tafellamp. En als finishing touch voor een mediterrane sfeer kun je vlakbij en tussen de planten ook wat losse verlichting, zoals de Joe plaatsen.

En klaar ben je! Ons complete lichtplan voor bij jou in de tuin.

Sfeerbeelden buitenverlichting 1


  

Geniet van deze zomer
Xx