Summer Essentials

Summer Essentials

Geschreven door: Kim 

Het is officieel zomer! Of je nu een vakantie hebt geboekt of lekker thuis blijft, de zomer is dé tijd om te genieten en tot rust te komen. Bewust of onbewust doe je tijdens de zomer altijd wel nieuwe inspiratie en ideeën op. Ken je dat? Dat je na een vakantie allerlei plannen hebt die je anders wil gaan doen als je weer thuis bent? Waarom zou je die relaxte zomervibe niet ook terug laten komen in je interieur? Wij hebben alvast een kleine selectie voor je gemaakt zodat je dat zomergevoel lekker lang vast kan houden deze zomer!

Natural vibes
Zeegras en rotan vervelen nooit en zijn perfect om een zomerse sfeer mee te creëren. Hier vind je aantal speciaal geselecteerde items die je goed kunt gebruiken om deze sfeer in jouw interieur neer te zetten;
  1. het Loue rotan bankje
  2. de Zuri kruk van hout gecombineerd met jute
  3. de Laguna zeegras manden
  4. het Bamboo vloerkleed met een vintage print
  5. de Herba lantaarns van hout in verschillende afmetingen

Tip: De Tapezium hanglampen van BePureHome zijn uniek in het gebruikte materiaal. Ze zijn namelijk gemaakt van bananenbladeren en geven een subtiel en sfeervol licht door de open structuur.

 

Verre culturen
Cultuurliefhebbers opgelet! De kaarsenhouders Mulher & Homem zijn een ode aan de oude en super interessante Mayacultuur. Er zijn theorieën dat de Maya’s ten onder gingen door uitgeputte natuurbronnen en dat lot willen wij natuurlijk niet volgen! Bij het maken van deze kandelaars is er daarom absoluut aan de natuur gedacht. Homem en Mulher zijn namelijk gemaakt van eco-mix. Een milieuvriendelijke mix die bestaat uit gerecycled papierpulp, natuurlijke gom en krijtpoeder. Om een etnische sfeer te creëren in je interieur kun je deze kandelaars goed gebruiken. Daarnaast hebben we nog veel andere opties die je hierbij kunt gebruiken zoals deze maskers.


 
Zomers zen
Hou je interieur wit en licht en je kamer ziet er al snel super stijlvol uit. Door voor een licht interieur te kiezen met witnuances, creëer je rust en eenheid. En… een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Items die je hierbij goed kunt gebruiken;
  1. de vtwonen Butt kruk
  2. de Timaka hanglamp uit de selected by collectie
  3. de BePureHome Mid Century vazen in verschillende afmetingen

Buitenkans: De BePureHome Blown vloerlamp is nu in de Summer Sale verkrijgbaar met een wel heel mooie korting!

 

Onze Summer Sale loopt t/m 11 juli. Kijk hier voor nog heel veel andere items met leuke kortingen.

Happy shopping!