Mix it up!

Mix it up!

Geschreven door: Natasja 

De eethoek is een plek waar je, wellicht ongemerkt, veel tijd doorbrengt. Of het nu alleen, samen met het gezin of met vrienden is. Bij een tijdloze eethoek is het belangrijk om te kiezen voor duurzame en sterke meubelen. Hoe zorg je ervoor dat de eethoek een uitnodigende plek wordt om comfortabel te zitten, zonder dat het saai en degelijk wordt? Met onderstaande tips moet dit helemaal goed komen. 

Durf!
Stap uit je comfortzone en kies eens voor iets anders. Waarom altijd maar identieke eetkamerstoelen aan tafel? Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om verschillende stoelen uit dezelfde kleurtoon met elkaar te combineren. Op deze manier creëer je een speelse uitstraling en behoud je toch eenheid omdat je in dezelfde tint blijft. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze frisse en zachte eetkamerstoelen in een roze variant: Sien, Jelle, Dusk, Marije of de nude variant van de Bliss spijlenstoel. Een ander idee is om te spelen met verschillende materialen. Combineer hout, rotan en velvet met elkaar, maar blijf wel bij dezelfde tint. 

Sfeerbeeld mix it up 3
 

Zelf samenstellen
De eetkamertafel is een groot meubel en hierdoor sfeer- en beeldbepalend in huis. Hoe gaaf is het als je de tafel zelf kunt samenstellen om meer persoonlijkheid aan je interieur te geven. De Tablo serie is hier echt perfect voor! Deze serie bestaat uit duurzame, sterke tafels in diverse houtsoorten, afmetingen en vormen. Je kunt zelf de tafelpoten en het tafelblad bepalen, of kiezen voor een complete tafel

Sfeerbeeld mix it up
 

Joie de vivre
De eettafel kan een rommeltje worden door de spullen die er vaak worden neergelegd. Zoals stapeltjes post, speelgoed van de kinderen, sleutels en zonnebrillen. Dit moet kunnen natuurlijk, maar een rommeltje nodigt niet uit om even lekker te gaan zitten. De Trian eettafel bijvoorbeeld is voorzien van opbergvakken, ideaal voor deze losse spullen. Je kunt ook een andere vaste plek kiezen voor deze 'rommeltjes' zoals de nieuwe Boudoir wandkast van BePureHome. Deze wandkast is ideaal om iets in op te bergen, maar ook meteen een leuke wandaccessoire! Hang er een paar leuke lijstjes of een spiegel bij en plaats een vloerkleed onder de eettafel voor een sfeervol geheel. 

Sfeerbeeld mix it up 2
 

Tot 28 juli 2021 shop je veel leuke eetkamerstoelen en tafels met 20% korting. Het perfecte moment om eens kritisch naar jouw eethoek te kijken.